Δεν άντεξε η γιαγιάκα που μαχαίρωσε ο 49χρονος εγγονός της

Ο δράστης κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Καλλιθέας

Must Read

Την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» άφησε η 89χρονη που δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο της τον εγγονό, ο οποίος τη μαχαίρωσε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι του θύματος, στην Καλλιθέα, με τον 49χρονο, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, έχοντας, μάλιστα, νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, να επιτίθεται σε σε κατάσταση αμόκ στη γιαγιά του, μετά από μια έντονη λογομαχία ανάμεσά τους, αρπάζοντας ένα κουζινομάχαιρο, με το οποίο την τραυμάτισε στην κοιλιά και στα χέρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι γείτονες, που άκουσαν τις φωνές, κάλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε στέλεχος της Ομάδας Ζ. Ο εγγονός εκείνη την ώρα έβγαινε από την πολυκατοικία σπάζοντας το τζάμι της εισόδου, καθώς είχε εγκλωβιστεί, κρατώντας ακόμη το μαχαίρι, και μάλιστα απείλησε τον αστυνομικό, ο οποίος, ωστόσο, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει.

Ο δράστης κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Καλλιθέας, που ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This