Τραυματίστηκε σκιέρ στα Γρεβενά από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα

Must Read

Στο νοσοκομείο των Γρεβενών μεταφέρεται αυτήν την ώρα νεαρός που φέρεται να έχει τραυματιστεί από χιονοστιβάδα κατά την διάρκεια κατάβασης σε κορυφογραμμή του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας Γρεβενών.

Ο 27χρονος κάτοικος Θεσσαλονίκης μαζί με φίλους του και με τις σανίδες τους στα χέρια ανέβηκαν στην κορυφογραμμή του χιονοδρομικού, ωστόσο, κατά την διάρκεια της κατάβασης οι φίλοι του νεαρού είδαν το περιστατικό με την χιονοστιβάδα και μπόρεσαν έτσι να επέμβουν έγκαιρα και να τον απεγκλωβίσουν από τα χιόνια.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του χιονοδρομικου κέντρου, Δημήτρης Καραγιάννης, οι εγκαταστάσεις του Κέντρου είναι κλειστές, αλλά ευτυχώς τρία άτομα εκτελούσαν βάρδια ασφαλείας, όταν δέχτηκαν τηλεφώνημα από το αστυνομικό τμήμα Πολυνερίου ότι αγνοείται νεαρός σκιέρ σε συγκεκριμένη τοποθεσία. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο διασωστης σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εργαζομένους του Κέντρου έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τον τραυματία. Στην συνέχεια στην βάση του Κέντρου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με προορισμό το Νοσοκομείο Γρεβενών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This