Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Απίστευτο, όμως είναι αλήθεια: Στον Δήμο Λάρνακας υπάρχει δρόμος με όνομα «οδός Γκρίζων Λύκων»!

Η ονοματοδοσία του δρόμου πρέπει να έγινε πριν την εισβολή όμως κανένας δεν ασχολήθηκε για την αλλαγή.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο όμως είναι αλήθεια! Και αυτό διότι στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στο δήμο Λάρνακας υπάρχει οδός BOZ KURT (Γκρίζοι Λύκοι)!

Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις η ονοματοδοσία του δρόμου πρέπει να έγινε πριν την εισβολή όμως κανένας δεν ασχολήθηκε για την αλλαγή.

Πριν από λίγες ημέρες η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Κύπρου κατέθεσε αίτημα στο δημαρχείο Λάρνακας για την μετονομασία της οδού.

Το ζήτημα θα εξεταστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο το ταχύτερο

Στο αίτημα αναφέρονται και οι λόγοι που πρέπει να γίνει άμεσα η μετονομασία του δρόμου ενώ ο αντιδήμαρχος υποσχέθηκε ότι το ζήτημα θα εξεταστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο το ταχύτερο.

Ανάρτηση στο facebook από: Aram Manougian Agoump)

Όπως αναφέρει η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Κύπρου και σύμφωνα με το pontos-news.gr θα παρακολουθεί στενά τη διαδικασία και θα ενημερώνει την κοινότητα με την εξέλιξή της.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» αποτελούν ένοπλη και ιδιαίτερα βίαιη πτέρυγα του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων (MHP), που είναι… συνεταιράκι του AKP του Ταγίπ Ερντογάν και ο δήμος Λάρνακας οφείλει όχι μόνο να εξετάσει άμεσα το αίτημα της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Κύπρου, αλλά να μετονομάσει τον δρόμο που μετά από τη δημοσιοποίηση του θέματος αποτελεί και αίτημα όλου του ελληνισμού.

Να πούμε ότι πρόσφατα Γερμανία και Γαλλία απαγόρευσαν τη δράση του υπερεθνικιστικού κινήματος στα εδάφη τους, χαρακτηρίζοντας το ως διασπορέα «εθνικιστικών και ακροδεξιών ιδεών».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ