Έξαλλος ο Ν. Σύψας από τις εικόνες έξω από τα μαγαζιά, θέλει να κλείσουν όλα άμεσα! (video)

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για άμεση εισήγηση από την επιτροπή λοιμοξιολόγων για κλείσιμο της αγοράς

Must Read

Οι εικόνες με τον πολύ κόσμο έξω από τα καταστήματα (φορώντας τις μάσκες του) μετά το άνοιγμα της αγοράς, προκάλεσαν την έκρηξη του καθηγητή λοιμωξιολογίας Νίκου Σύψα, ο οποίος εκνευρισμένος τόνισε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη μείωση της κινητικότητας και άμεσα, επισημαίνοντας ότι δεν αποκλείεται να γίνει άμεση εισήγηση για κλείσιμο της αγοράς!

«Η επιδημία είναι ακόμα άσχημη, ενώ έχει έρθει και η μετάλλαξη η οποία μεταδίδεται ταχύτατα. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να παραμείνει ανοιχτή η αγορά αν συνεχιστούν αυτές οι εικόνες. Τέτοιες εικόνες είχαμε δει τα Χριστούγεννα στο Harrod’s και δείτε τώρα που είναι το Λονδίνο. Οι εικόνες της Ερμού δεν μας δείχνουν αποστάσεις αλλά συνωστισμό», είπε χαρακτηριστικά και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για άμεση εισήγηση από την επιτροπή λοιμοξιολόγων για κλείσιμο της αγοράς!

Μάλιστα, συνέδεσε την κατάσταση και με το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου: «Η αύξηση της κινητικότητας θα φέρει και άμεση αύξηση των κρουσμάτων. Τα σχολεία θα ανοίξουν μόνο αν έχουμε σταθερή τάση στα κρούσματα. Το πιο λογικό είναι να ανοίξουν 1η Φεβρουαρίου, αλλά είναι υψηλού κινδύνου το άνοιγμα αυτό γιατί τα παιδιά σε αυτές τις βαθμίδες συμπεριφέρονται σαν ενήλικες».

Πάντως τέτοιον εκνευρισμό για την εδώ και μήνες σαρδελοποίηση στα ΜΜΜ και τα 25-30 άτομα μέσα στις τάξεις, που πολλές φορές είναι και μικρές, δεν έχουμε δει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This