Σοκαρισμένη η Εύβοια! Δάσκαλος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του

Tα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Must Read

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Αλμυροπόταμου Ευβοίας με την είδηση θανάτου ενός δασκάλου δημοτικού σχολείου.

Ο δάσκαλος, ο οποίος ήταν εν ενεργεία, δεν πήγε στο σχολείο για να διδάξει και αυτό προκάλεσε ανησυχία στους συναδέλφους του, οι οποίοι άρχισαν να τον ψάχνουν χωρίς αποτέλεσμα μέχρι που κάλεσαν την αστυνομία.

Στο σπίτι του έσπευσαν οι αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον άτυχο άντρα νεκρό πεσμένο στο πάτωμα. Άμεσα στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του eviathema.gr ο δάσκαλος βρέθηκε μαχαιρωμένος και στο ίδιο σημείο ήταν τοποθετημένη μια θηλιά, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ωστόσο σύμφωνα με το Newsbomb.gr που επικοινώνησε με τον πρόεδρο Αλμυροπόταμου, Χρήστο Γκότση, η είδηση αυτή δεν ισχύει καθώς σημείωσε πως «κανένα περιστατικό τέτοιο δεν συνέβη όπως γράφτηκε σε τοπικό μέσο. Ο άνθρωπος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Είχε δυο γρατζουνιές στο χέρι του και αυτό ήταν όλο. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε κάποιο ψυχίατρο, δεν είχε κανένα θέμα τραυματισμού. Ούτε θηλιά υπήρξε, ούτε κάτι τέτοιο. Οι γονείς των παιδιών είναι ανάστατοι με αυτά που γράφτηκαν. Είναι όλα ψέματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This