Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα. Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι και ότι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας με οικογένεια. Εάν δεν είστε έτοιμοι ακόμα να πείτε την αλήθεια προσπαθήστε να ελιχθείτε. Να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση αφού είστε αποφασισμένοι να πείτε τη γνώμη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μη χάσετε αυτά που έχετε κρατήστε χαμηλό προφίλ και συμβιβαστείτε με άτομα που εκτιμάτε. Αναλάβετε τα ηνία στα εργασιακά σας θέματα για να μη σας εκμεταλλευτούν. Πείτε όχι σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που θα βασίζονται σε εκτιμήσεις άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι περισσότερες πόρτες θα είναι κλειστές γι’ αυτό αποφύγετε να ζητήσετε χάρες. Εκτονώστε την ένταση που κρύβετε μέσα σας κάνοντας ένα σπορ και όχι καυγαδίζοντας. Πάρτε ότι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και τίποτα παραπάνω.

ΛΕΩΝ: Αφήνοντας τον εαυτό σας εκτεθειμένο θα πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Ξέρετε καλά πως αν θέλετε να πετύχετε κάτι θα το καταφέρετε αρκεί να το πιστεύετε. Μη νιώθετε ότι όλα τείνουν σε προβλήματα γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διορθώστε όσο είναι εφικτό ελαττώματα που διαθέτετε πριν σας τα χτυπήσουν. Για να σας εμπιστευθούν πρέπει να μάθετε και να δίνετε εκτός απ’ το να παίρνετε. Σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα και τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

ΖΥΓΟΣ: Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για κάποιες προοπτικές που μέχρι τώρα δε βλέπατε. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πως θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι. Μην πιέζετε τις καταστάσεις γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους. Σωστές κινήσεις, λογική και σύνεση είναι αυτά που απαιτούνται από εσάς σε επαγγελματικά θέματα για να κλείσετε συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε. Τα πάντα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα αναγκαστείτε να το πιστέψετε αφού θα πάρετε μια καλή γεύση και μάλιστα στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις θα περάσετε όμορφα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα χωρίς να ξοδευτείτε. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύουν εντάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα. Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν. Αποφύγετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δε θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί.ΖΩΔΙΑ, ΤΥΧΗ, ΑΣΤΡΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This