Σύψας: Τίποτα σίγουρο για γυμνάσια και λύκεια – «Παίζει» επιστροφή του click away! (video)

Must Read

Την έντονη ανησυχία που επικρατεί στους λοιμωξιολόγους για τον αριθμό των κρουσμάτων στην Αττική, και όχι μόνο, εξέφρασε ο Νίκος Σύψας σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι πιθανό η κατάσταση να επηρεάσει όχι μόνο τα γυμνάσια και τα λύκεια, αλλά και τα καταστήματα, με ενδεχόμενη επαναφορά του click away!

Εν ολίγοις, ο κ. Σύψας άφησε, μέσες άκρες, ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια στην Αττική τη Δευτέρα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Λεκανοπέδιο με τον αυξανόμενο αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού. O ακαδημαϊκός επεσήμανε ότι στην περίπτωση που υπάρξει περαιτέρω έξαρση των κρουσμάτων αυτό είναι πιθανό να επηρεάσει και τη λειτουργία των καταστημάτων, με αποτέλεσμα να επανέλθει το click away στην αγορά.

Παντού στην Ελλάδα το μεταλλαγμένο στέλεχος

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού, εκτίμησε ότι βρίσκεται παντού στην Ελλάδα και έκανε γνωστό ότι το απόγευμα της Πέμπτης 28/01 θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, προκειμένου να αποκτήσει μια σαφέστερη εικόνα για τη διασπορά του στην κοινότητα. Στη σύσκεψη αναμένεται να γίνει περαιτέρω ανάλυση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Αττική και η αυξητική τάση στα κρούσματα που προβληματίζει, ενώ θα εξετασθούν αναλυτικά και τα στοιχεία για τις μεταλλάξεις.

Την Παρασκευή 29/01, τέλος, αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για τα γυμνάσια και τα λύκεια, τα οποία σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εξαγγελίες, (ξαν)ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου.

  • Δείτε τις δηλώσεις του Ν. Σύψα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This