Τετάρτη 4/8/2021

Οι «100 Κορυφαίοι της Χρονιάς» και λοιπά βραβεία και λίστες δημοσίων σχέσεων

Μιλάμε για τον απόλυτο ευτελισμό των μεν και των δε

Μια γραφική όσο και αστεία προσπάθεια εμετικού γλειψίματος επιχειρηματιών, στελεχών τραπεζών, διαφημιστών και πάει λέγοντας βρίσκεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε εξέλιξη.

Διάφοροι τυχάρπαστοι διοργανώνουν βραβεύσεις πάσης φύσεως όπως για παράδειγμα οι 100 κορυφαίοι Σατυροβαρκάρηδες των Κυκλάδων, κάνουν ειδικές εκδόσεις, στήνουν μερακλήδικες λίστες και πάει λέγοντας.

Από βιοτεχνίες του Κορυδαλλού, του Μοναστηρακίου και της πλατείας Ομονοίας προμηθεύονται μάλιστα ειδικά αγαλματίδια τα οποία δίνουν στους βραβευθέντες μανατζαρέους, τραπεζίτες, επιχειρηματίες etc.

Αυτοί με τη σειρά τους τοποθετούν τα βραβεία στη πλάτη των γραφείων τους και καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια με τη φαντασίωση ότι είναι ο Μπραντ Πιτ με το Οσκαρ.

Άλλοι βραβεύουν τις πιο εξαγωγικές επιχειρήσεις, τις πιο εισαγωγικές, τις πιο πιτσιβιλουτές, τις πιο τα απίδια μάντολες.

Το ίδιο και με τους λαμπρούς μανατζαρέους.

Έχει γεμίσει η πιάτσα με πετυχημένους μανατζαρέους που εάν τους μάζευες θα χρειάζονταν ειδική πτέρυγα στο Κορυδαλλό-όπως γι΄αυτούς που μοίραζαν τα θαλασσοδάνεια.

Αλλά το θέμα δεν έχει τελειώσει.

Επειδή πάμε για νέα χρεοκοπία σύντομα όλο και κάποιος θα αρχίσει να σκαλίζει εκ νέου τις σχετικές υποθέσεις.

Aφήστε που αυτές οι λίστες των TOP 100 κλπ δεν είναι παρά χειροπιαστή απόδειξη της διαπλοκής ενός ΜΜΕ και πιθανόν στο μέλλον ένα καλό εργαλείο στα χέρια των Εισαγγελέων.

Λες και δεν είμαστε η χρεοκοπημένη Ψωροκώσταινα αλλά η Δανία, η Γιαπωνία και πάει λέγοντας.

Ατυχώς γι΄αυτούς λόγω Covid-19 οι περισσότερες γραμματείς εργάζονται από το σπίτι-ως εκ τούτου ούτε σ΄εκείνες δεν μπορούν να επιδείξουν τα βραβεία τους.

Μιλάμε για τον απόλυτο ευτελισμό των μεν και των δε.

Για πιο λόγο γίνεται όλο αυτό στη Ψωροκώσταινα;

Μα για να γλείψουν τους επιχειρηματίες-χορηγούς τους.

Αναδημοσίευση άρθρου / kourdistoportocali.com

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ