Επί τάπητος η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 και αυστηρότερο lockdown δύο εβδομάδων

«Οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί»

Must Read

Όλα τα ενδεχόμενα άφησε ανοιχτά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος σχολιάζοντας το ενδεχόμενο η απαγόρευση κυκλοφορίας να αρχίζει στις 18:00 στην Αττική, είπε: «Είναι κάτι που θα το δούμε». Τι είπε για την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Δεν απέκλεισε και γενικό αυστηρό lockdown για δύο εβδομάδες, προειδοποιώντας ότι «βρισκόμαστε  σε πολύ κρίσιμο σημείο καμπής, όλα τα δεδομένα θα τεθούν υπόψιν των λοιμωξιολόγων, και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις. Ίσως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Η Αχαΐα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πρόσθεσε: «Πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις. Έχουμε ρίξει το μεγάλο βάρος στο βράδυ. Οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί. Χθες υπήρξε μια δραστηριότητα να εξαφανιστεί το θέμα των όρθιων έξω από τα μαγαζιά».

Αύριο Πέμπτη ο Υπουργός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Πανεπιστημιακή αστυνομία

«Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις να ασκεί βία στα πανεπιστήμια και να πουλά ναρκωτικά» δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  αναφορικά με την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας και πρόσθεσε: «Αυτοί που αρνούνται την ίδρυση αυτού του σώματος δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν, εδώ και 50 χρόνια προβάλλουν την ατιμωρησία».

«Κανείς δεν είναι ευτυχής να υπάρχει αστυνομία στα πανεπιστήμια (σ.σ. άλλη εντύπωση δίνει πάντως), η πανεπιστημιακή αστυνομία θα είναι μια δύναμη προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This