Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη και πρόστιμα για σκύλους χωρίς λουρί

Άνδρες της αστυνομίας ελέγχουν την την τήρηση της νομιμότητας

Must Read

Σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ελέγχουν αν τηρείται η νομοθεσία για τα δεσποζόμενα ζώα.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της δημοτικής αστυνομίας, με τη συνοδεία κτηνιάτρων πραγματοποίησαν συνολικά 21 ελέγχους την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το voria.gr, οι αστυνομικοί έλεγξαν ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς, για νόμιμη κατοχή, ηλεκτρονική ταυτότητα, υποχρεώσεις ιδιοκτητών, τήρηση κανόνων ευζωίας. Μάλιστα επέβαλλαν πρόστιμα σε δύο ιδιοκτήτες που είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους χωρίς το απαραίτητο λουρί.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης στοχεύει σε περισσότερους ελέγχους, σωστή ενημέρωση, την τήρηση της νομιμότητας αλλά και στην εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This