Δευτέρα 26/7/2021

Αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί στα Ιωάννινα λόγω βλάβης στις συσκευές ψύξης

Η συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίων παραμένει στις συσκευές ψύξης.

Σε αναβολή των ημερήσιων εμβολιασμών προχώρησε το Κέντρο Υγείας στα Ιωάννινα, καθώς παρατηρήθηκε πρόβλημα ψύξης των εμβολίων.

Ειδικότερα φαίνεται ότι αλλοιώθηκαν περίπου 120 δόσεις εμβολίων λόγω βλάβης στις συσκευές ψύξης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθούν σήμερα το πρωί οι ημερήσια εμβολιασμοί των δικαιούχων στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γ.Γ. της ΠΕΟΔΥΝ, Γιώργος Πρέντζας στην ΕΡΤ, οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στα νοσοκομεία της Ηπείρου βρίσκονται σε υψηλό ποσοστό. Συγκεκριμένα περίπου το 80% έχει εμβολιαστεί στα νοσηλευτικά ιδρύματα των Ιωαννίνων

Αναφορικά με την αναβολή των εμβολιασμών ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας της πόλης ανέφερε πως βάσει του πρωτοκόλλου διαχείρισης, αναγκάστηκαν να διακοπούν για μερικές ώρες οι εμβολιασμοί καθώς υπήρξε κάποιο πρόβλημα ψύξης. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίων παραμένει στις συσκευές ψύξης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ