Αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί στα Ιωάννινα λόγω βλάβης στις συσκευές ψύξης

Η συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίων παραμένει στις συσκευές ψύξης.

Must Read

Σε αναβολή των ημερήσιων εμβολιασμών προχώρησε το Κέντρο Υγείας στα Ιωάννινα, καθώς παρατηρήθηκε πρόβλημα ψύξης των εμβολίων.

Ειδικότερα φαίνεται ότι αλλοιώθηκαν περίπου 120 δόσεις εμβολίων λόγω βλάβης στις συσκευές ψύξης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθούν σήμερα το πρωί οι ημερήσια εμβολιασμοί των δικαιούχων στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γ.Γ. της ΠΕΟΔΥΝ, Γιώργος Πρέντζας στην ΕΡΤ, οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στα νοσοκομεία της Ηπείρου βρίσκονται σε υψηλό ποσοστό. Συγκεκριμένα περίπου το 80% έχει εμβολιαστεί στα νοσηλευτικά ιδρύματα των Ιωαννίνων

Αναφορικά με την αναβολή των εμβολιασμών ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας της πόλης ανέφερε πως βάσει του πρωτοκόλλου διαχείρισης, αναγκάστηκαν να διακοπούν για μερικές ώρες οι εμβολιασμοί καθώς υπήρξε κάποιο πρόβλημα ψύξης. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίων παραμένει στις συσκευές ψύξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This