Το μήνυμα Ρουβίκωνα στην αστυνομία: Εσείς τη δουλειά σας, εμείς τη δική μας…

Must Read

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, καταγγέλλει την προσαγωγή του από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Σε νέα του δημοσίευση αναφέρει ότι αστυνομικοί τον σταμάτησαν κάτω από το σπίτι του και από εκεί με περιπολικό τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ, όπου κρατήθηκε για μία, περίπου, ώρα«Αυτό πρέπει να έχει γίνει καμιά 20αριά φορές από τον Σεπτέμβριο», τονίζει ο ίδιος.
«Οι απειλές σε μας δεν πιάνουν. Αν θέλετε να μας βάλετε τροχονόμο, βάλτε τον. Αν θέλετε να χωρέσετε φυλακή 1-2 από εμάς, κάντε το. Εσείς τη δουλειά σας και εμείς τη δική μας», σημειώνει ο Καλαϊτζίδης.

Σε άλλη ανάρτηση αναφέρεται, μάλιστα στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για την επίθεση έξω από το κτίριο του ΣΕΒ με τον ίδιο να κατηγορείται για ηθική αυτουργία και για φθορά ξένης περιουσίας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά « Πάρτε το χαμπάρι ηθικός αυτουργός των κινήσεων μας είναι η εκμετάλλευση και η αδικία. Ηγέτης μας είναι το δίκαιο του αγώνα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This