ΔΕΘ: «Τρέχουν» οι εργασίες ώστε τα περίπτερά της να μετατραπούν σε πολυπρόσωπα εμβολιαστικά κέντρα!

Αναμένεται να είναι έτοιμα προς παράδοση κατά τα μέσα Φεβρουαρίου

Must Read

Το ένα από τα δύο μεγαλύτερα εμβολιαστικά κέντρα της Ελλάδας θα δημιουργηθεί στα περίπτερα 13 και 15 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ύστερα από απόφαση της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Το δεύτερο εμβολιαστικό κέντρο θα «στηθεί» επίσης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στο Μαρούσι Αττικής, επί της λεωφόρου Κηφισίας. Στο περίπτερο 15 της ΔΕΘ αυτές τις ημέρες τοποθετούνται διαχωριστικά, ενώ στο περίπτερο 13 «στήνονται» διάδρομοι. Τα δύο περίπτερα αναμένεται να είναι έτοιμα προς παράδοση στα μέσα Φεβρουαρίου.

Όπως, τουλάχιστον, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε., Κυριάκος Ποζρικίδης: «Η συνολική επιφάνεια που αναμένεται να προετοιμαστεί προς παράδοση είναι 10.000 τ.μ., ενώ η ακριβής ημερομηνία της έναρξης των εμβολιασμών δεν έχει καθοριστεί, καθώς όλα εξαρτώνται από το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Κρίθηκε πως είναι κατάλληλο μέρος η ΔΕΘ, καθώς υπάρχει χώρος για στάθμευση των πολιτών και θα εξασφαλιστούν οι απαραίτητες αποστάσεις, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός». Υπολογίζεται πως συνολικά θα δημιουργηθούν 100 «γραμμές» εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This