Τρίτη 15/6/2021

ΔΕΘ: «Τρέχουν» οι εργασίες ώστε τα περίπτερά της να μετατραπούν σε πολυπρόσωπα εμβολιαστικά κέντρα!

Αναμένεται να είναι έτοιμα προς παράδοση κατά τα μέσα Φεβρουαρίου

Το ένα από τα δύο μεγαλύτερα εμβολιαστικά κέντρα της Ελλάδας θα δημιουργηθεί στα περίπτερα 13 και 15 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ύστερα από απόφαση της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Το δεύτερο εμβολιαστικό κέντρο θα «στηθεί» επίσης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στο Μαρούσι Αττικής, επί της λεωφόρου Κηφισίας. Στο περίπτερο 15 της ΔΕΘ αυτές τις ημέρες τοποθετούνται διαχωριστικά, ενώ στο περίπτερο 13 «στήνονται» διάδρομοι. Τα δύο περίπτερα αναμένεται να είναι έτοιμα προς παράδοση στα μέσα Φεβρουαρίου.

Όπως, τουλάχιστον, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε., Κυριάκος Ποζρικίδης: «Η συνολική επιφάνεια που αναμένεται να προετοιμαστεί προς παράδοση είναι 10.000 τ.μ., ενώ η ακριβής ημερομηνία της έναρξης των εμβολιασμών δεν έχει καθοριστεί, καθώς όλα εξαρτώνται από το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Κρίθηκε πως είναι κατάλληλο μέρος η ΔΕΘ, καθώς υπάρχει χώρος για στάθμευση των πολιτών και θα εξασφαλιστούν οι απαραίτητες αποστάσεις, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός». Υπολογίζεται πως συνολικά θα δημιουργηθούν 100 «γραμμές» εμβολιασμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ