Να τιμωρηθεί το αφεντικό του άτυχου φύλακα ζητά η οικογένειά του, καθώς του ανήκαν τα σκυλιά που τον κατασπάραξαν 

Του είχε εκφράσει επανειλημμένα τον φόβο του για την προβληματική συμπεριφορά τους

Must Read

Την τιμωρία του υπαιτίου για τον άδικο χαμό του 56χρονου φύλακα, Χρήστου Βασιλόπουλου, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στα σαγόνια αγριεμένων σκυλιών μέσα στο συσκευαστήριο όπου εργαζόταν, στην περιοχή των Λεχαινών στην Ηλεία, ζητάει η οικογένεια του άτυχου άντρα από την Αμαλιάδα!

Η σύζυγος και τα παιδιά του 56χρονου υποστηρίζουν ότι σοβαρή ευθύνη για τον χαμό του αγαπημένου τους φέρει ο εργοδότης του και ιδιοκτήτης των σκυλιών, ο οποίος δεν έκανε το παραμικρό αν και γνώριζε ότι ένα από αυτά ήταν επικίνδυνο και ο υπάλληλός του είχε εκφράσει επανειλημμένα τον φόβο του για τη συμπεριφορά τους. «Η οικογένεια θεωρεί ότι υπάρχει ευθύνη του ιδιοκτήτη των σκυλιών. Τον είχε υποχρεώσει να συνυπάρχει στον χώρο με τα σκυλιά, για τα οποία ήξερε ότι είναι άγρια και ιδιαίτερα επιθετικά για τον άνθρωπο. Δεν υπήρχε εξοικείωση του Χρήστου με τα σκυλιά αυτά. Λειτουργούσαν ενστικτωδώς και, από πληροφορίες που έχουμε, τα σκυλιά είχαν δημιουργήσει πρόβλημα και παλαιότερα, σε άλλο συσκευαστήριο», ανέφερε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κότσιφας, ο οποίος δήλωσε παράσταση για υποστήριξη της κατηγορίας.

Ήξερε ότι τα σκυλιά είναι προβληματικά

«Δύο είναι τα σκυλιά, αλλά το ένα είναι άκρως επικίνδυνο. Για λόγους βιοπορισμού, ο Χρήστος δεν μπορούσε να πει κάτι, ούτε να επιβάλλει όρους στις συνθήκες εργασίας. Το δεχόταν όλο αυτό και λάμβανε τα μέτρα του, όσο μπορούσε. Είχε πάντα τον φόβο και τον είχε εκφράσει στην οικογένειά του, αλλά έκανε υπομονή επειδή δεν μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά, λόγω ελλείψεως άλλης εργασίας. Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών ήξερε ότι τα σκυλιά είναι προβληματικά όσον αφορά τον χαρακτήρα τους», πρόσθεσε ο κ. Κότσιφας.

Τέλος, σχολίασε τον ισχυρισμό του ιδιοκτήτη του συσκευαστηρίου ότι ο άτυχος φύλακας του είχε ζητήσει να είναι ανασφάλιστος, ώστε να λαμβάνει κάποιο επίδομα: «Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η υπερβολική ανάγκη του Χρήστου, επειδή δεν είχε άλλη δουλειά και είχε οικογενειακές υποχρεώσεις, τον έκανε να δέχεται οποιαδήποτε συμπεριφορά του εργοδότη που ήταν εις βάρος του. Αλίμονο, να μην θέλει ένας εργαζόμενος να είναι ασφαλισμένος, να παίρνει κανονικά τις υπερωρίες του».

Για τον θάνατο του 56χρονου έχει κινηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη και αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες μετά το πέρας της προανάκρισης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This