Εμετική επίθεση του Γερμανού πρέσβη σε Έλληνα δημοσιογράφο!

Θεωρούν πραγματικά την Ελλάδα, μπανανία!

Must Read

Ένα ακόμα εξωφρενικό συμβάν με παρέμβαση ξένου πρέσβη στα ελληνικά δρώμενα είχαμε πριν από λίγο. Δράστης αυτή τη φορά ο Γερμανός πρέσβης Ernst Reichel, ο οποίος με θράσος και αμετροέπεια επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου!

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι η Κομισιόν δεν πρόκειται να καταδικάσει την κατασκευή του αγωγού Nord stream 2, διότι η Κομισιόν κάνει ότι θέλει το Βερολίνο. Και το Βερολίνο θέλει την κατασκευή του συγκεκριμένου αγωγού!

Διάλογος Τέλλογλου Γερμανού πρέσβη
Ο πρωτοφανής και προκλητικός για την Ελλάδα διάλογος

Σε μία πρωτοφανή ενέργεια λοιπόν ο Γερμανός πρέσβης Ernst Reichel, Απάντησε στον δημοσιογράφο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, λέγοντας ότι «όπως ένας σοβαρός δημοσιογράφος που κάνει την έρευνα του, Γνώριζες ότι η κομισιόν αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό τον Nord stream 2 (έτσι γράφεται); Γιατί δεν γράφεις κάτι σχετικά με την πρόσκληση Πούτιν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου»;

Η παρέμβαση του Γερμανού πρέσβη είναι τουλάχιστον χυδαία και ελεεινή. Παραπέμπει σε άλλες, μαύρες εποχές. Πέραν από την ειρωνεία κατά του δημοσιογράφου για την ορθογραφία του αγωγού, επεισέρχεται στο κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας να καλέσει όποιον ξένο ηγέτη επιθυμεί, ειδικά σε μία μεγάλη εθνική επέτειο και έναν εορτασμό όπως τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας.

Σε αυτή την απαράδεκτη πρόκληση, οφείλει να απαντήσει άμεσα η ελληνική κυβέρνηση χωρίς περιστροφές. Εκτός εάν έχουμε μετατραπεί σε μπανανία και δεν το ξέρουμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This