Αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»! Πάνω από 20 κρούσματα στην εφημερία της Κυριακής

Must Read

Καλπάζει ο κορωνοϊός στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα όσα έγιναν πριν από λίγη ώρα γνωστά, κατά την εφημερία της Κυριακής στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» εντοπίστηκαν περισσότερα από 20 κρούσματα του φονικού ιού σε νοσηλευτές, ασθενείς και συνοδούς, με αποτέλεσμα η διοίκηση να προχωρήσει σήμερα στην αναστολή των τακτικών χειρουργείων.
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση είναι τέτοια, που η Παθολογική Κλινική στον 4ο όροφο έκλεισε για απολύμανση, το πρωί βρέθηκε θετικός συνοδός ασθενούς στην Ορθοπεδική Κλινική, ενώ το αδιαχώρητο επικρατούσε στα εξωτερικά ιατρεία.
Οι Αρχές προχώρησαν σε rapid test σε όλους τους ασθενείς και βγήκαν αρνητικά. Κρούσματα επίσης διαπιστώθηκαν και στην χειρουργική κλινική, όπου μια νοσηλεύτρια και κάποιοι συνοδοί ασθενών βρέθηκαν θετικοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This