Αναστάτωση στα δικαστήρια του Πειραιά! Έξι κρούσματα σε δικαστικούς υπαλλήλους

Must Read

Τα έξι έχουν φτάσει τα κρούσματα κορωνοϊού στα δικαστήρια του Πειραιά μέσω σε διάστημα μιας εβδομάδας με αποτέλεσμα την εύλογη αναστάτωση στις διοικήσεις του Πρωτοδικείου και του Εφετείου, στους δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους.

  • Από τον Βασίλη Τζήμτσο

Τα τρία κρούσματα είχαν παρουσιαστεί στο Πρωτοδικείο την περασμένη εβδομάδα, ένα στο δεύτερο και δύο στον πέμπτο όροφο του κτιρίου επί των οδών Σκουζέ και Φίλωνος.

Τα νέα κρούσματα

Τα τρία νέα κρούσματα παρουσιάστηκαν χθες και σήμερα στο Εφετείο, στον έκτο όροφο του κτιρίου. Πρόκειται για γραμματείς δικαστηρίων που έρχονται σε επαφή με άλλους εργαζόμενους, δικαστές, δικαστικούς υπαλλήλους και δικηγόρους. Από τις υγειονομικές αρχές έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων.

Ήδη την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν απολυμάνσεις του κτιρίου, αλλά και τεστ σε δικαστές και υπαλλήλους που ήρθαν σε επαφή με τους συναδέλφους τους που προσβλήθηκαν. Παράλληλα, υπάρχει επικοινωνία με τις υγειονομικές αρχές ώστε από αύριο να ξεκινήσουν rapid test σε όλους τους υπαλλήλους που τυχόν εκτέθηκαν στον ιό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This