Δευτέρα 26/7/2021

Αναστάτωση στα δικαστήρια του Πειραιά! Έξι κρούσματα σε δικαστικούς υπαλλήλους

Τα έξι έχουν φτάσει τα κρούσματα κορωνοϊού στα δικαστήρια του Πειραιά μέσω σε διάστημα μιας εβδομάδας με αποτέλεσμα την εύλογη αναστάτωση στις διοικήσεις του Πρωτοδικείου και του Εφετείου, στους δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους.

  • Από τον Βασίλη Τζήμτσο

Τα τρία κρούσματα είχαν παρουσιαστεί στο Πρωτοδικείο την περασμένη εβδομάδα, ένα στο δεύτερο και δύο στον πέμπτο όροφο του κτιρίου επί των οδών Σκουζέ και Φίλωνος.

Τα νέα κρούσματα

Τα τρία νέα κρούσματα παρουσιάστηκαν χθες και σήμερα στο Εφετείο, στον έκτο όροφο του κτιρίου. Πρόκειται για γραμματείς δικαστηρίων που έρχονται σε επαφή με άλλους εργαζόμενους, δικαστές, δικαστικούς υπαλλήλους και δικηγόρους. Από τις υγειονομικές αρχές έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων.

Ήδη την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν απολυμάνσεις του κτιρίου, αλλά και τεστ σε δικαστές και υπαλλήλους που ήρθαν σε επαφή με τους συναδέλφους τους που προσβλήθηκαν. Παράλληλα, υπάρχει επικοινωνία με τις υγειονομικές αρχές ώστε από αύριο να ξεκινήσουν rapid test σε όλους τους υπαλλήλους που τυχόν εκτέθηκαν στον ιό.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ