H βενζινόκολλα κάλυπτε τα 10 κιλά ηρωίνης στη βαλίτσα, αλλά ο σκύλος ανιχνευτής τη μυρίστηκε!

Το... πολύτιμο εμπόρευμα επιχείρησε να περάσει από τον έλεγχο του Ελ. Βενιζέλος ένας 51χρονος Τανζανός

Must Read

Οι τρεις στρώσεις… βενζινόκολλας που κάλυπταν τα διπλά τοιχώματα στο εσωτερικό της βαλίτσας ενός 51χρονου από την Τανζανία, ο οποίος έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Γιοχάνεσμπουργκ μέσω Κατάρ, δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν τον σκύλο ανιχνευτή της ομάδας Κ9 του αεροδρομίου να εντοπίσει τα 10 κιλά ηρωίνης που κρύβονταν στη χειραποσκευή!

Ο ύποπτος ταξιδιώτης εντοπίστηκε ύστερα από πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα γινόταν απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια και, όταν η χειραποσκευή που ο Τανζανός είχε δηλώσει ότι ήταν η μόνη που είχε μαζί του πέρασε από τις ακτίνες, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν μια κλασική βαλίτσα, καθώς τα υλικά κατασκευής της δεν ήταν τα συνήθη εμπορικά.

Σχολαστικός έλεγχος

Έτσι, διενεργήθηκε σχολαστικός έλεγχος από τον εκπαιδευμένο σκύλο, που μύρισε το ύποπτο εμπόρευμα και έδωσε ένδειξη στον χειριστή του για περαιτέρω έλεγχο. Όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών άνοιξαν τη βαλίτσα εντόπισαν στα τοιχώματα τις στρώσεις βενζινόκολλας, κάτω από τις οποίες υπήρχαν οκτώ συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 10 κιλών και 640 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του 51χονου που συνελήφθη βρέθηκαν και 500 ευρώ και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας μαζί με την ηρωίνη, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 150.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This