Κλείνει μέχρι νεωτέρας το Άλσος Βεΐκου!

Η ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου

Must Read

Ο Δήμος Γαλατσίου γνωστοποίησε ότι κλείνει μέχρι νεωτέρας το Άλσος Βεΐκου, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωση του Δήμου, υπενθυμίζεται το κλείσιμο δημοτικών και βρεφονηπιακών σταθμών. Επίσης η εξυπηρέτηση στο Δημαρχείο γίνεται μόνο με ραντεβού. Και διευκρινίζεται πως η είσοδος στο Άλσος Βεΐκου θα γίνεται μόνο με βεβαίωση για όσους μαθητές εξετάζονται σε αθλήματα για τις Πανελλαδικές 2021.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου

Ο Δήμος Γαλατσίου, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν μαθητές που πρόκειται να εξεταστούν σε αθλήματα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίοι χρειάζεται να χρησιμοποιούν το Άλσος Βεΐκου για την προπόνησή τους, ανακοινώνει τα εξής:

Όσοι μαθητές της Γ’ Λυκείου πρόκειται να δώσουν αθλήματα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 για να εισαχθούν στις σχολές προτίμησής τους (ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κ.α.) καλούνται να στείλουν βεβαίωση από το Λύκειο Γαλατσίου στο οποίο φοιτούν, στο email: [email protected] του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, μαζί με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο), ώστε να τους δοθεί βεβαίωση εισόδου στο Άλσος Βεϊκου.

Οι μαθητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό και είτε θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά οι βεβαιώσεις, είτε θα τις παραλαμβάνουν από το Δημαρχείο κλείνοντας ραντεβού.

Η βεβαίωση εισόδου θα διαρκεί για όλο το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό το Άλσος Βεΐκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This