Σκαρμούτσος: «Το άνοιξε-κλείσε σε εστίαση και καταστήματα είναι ο θάνατός μας» (video)

Ο διάσημος σεφ υποστηρίζει ότι είναι καλύτερα να ανοίξουμε μια και καλή το καλοκαίρι

Must Read

Το τρίτο λουκέτο που κατεβάζει ξανά τα ρολά στο λιανεμπόριο και αποκλείει για το επόμενο διάστημα το άνοιγμα της εστίασης, προκαλεί τρόμο στους Έλληνες επιχειρηματίες.

Ο διάσημος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος διατηρεί εστιατόριο στην Αθήνα, έκανε λόγο για καταστροφικό «άνοιξε – κλείσε» στις επιχειρήσεις: «Αυτό το ακορντεόν που γίνεται τώρα, το άνοιξε κλείσε σε καταστήματα λιανικής και σε όλους τους υπόλοιπους κλάδους, θα ήταν ο θάνατος μας» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γνωστός σεφ για το μέλλον της εστίασης, προσθέτωντας ότι θα ήταν καλύτερο να ανοίξουμε μια και καλή το καλοκαίρι.

Aγωνία των εργαζομένων

«Υπάρχει μεγάλη θλίψη, ειδικά όταν σε παίρνουν οι εργαζόμενοί σου και δεν ξέρεις τι να τους απαντήσεις, σε στεναχωρεί πολύ», υπογράμμισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος θα κρατήσει όπως είπε όλο το προσωπικό του και ενδεχομένως να προσλάβει νέους υπαλλήλους μόλις αρθούν τα μέτρα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This