Oι… «Μαύροι Πάνθηρες» του Χρυσοχοΐδη!

Must Read

Ρητές εντολές να μην εφαρμόζεται πλέον- όπως είναι λογικό- το παλιό σχέδιο του αρχηγείου της ΕΛΑΣ ονόματι «Περσέας», που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη ηγεσία, δόθηκαν στους μάχιμους αστυνομικούς.

Το σχέδιο προέβλεπε πεζές και εποχούμενες περιπολίες σε διαφορά τουριστικά και μη σημεία. Ωστόσο αυτό πλέον έχει αντικατασταθεί από τους «Μαύρους Πάνθηρες» (σ.σ τους ένοπλους κομάντος) που βρίσκονται σε τουριστικά σημεία και στο μετρό όπως επίσης και από περιπολίες της ΔΙΑΣ.

Οι πάνοπλοι αστυνομικοί-κομάντο κυκλοφορούν με κλειστά φορτηγάκια στο κέντρο της Αθήνας ειδικά σε τουριστικά σημεία όπως η Ερμού, το Μοναστηράκι και η Πύλη Αδριανού.

Στόχος των ομάδων αυτών που αναμένεται να αυξηθούν τους επόμενους μήνες είναι να αποτραπούν έκνομες, αλλά και τυχόν τρομοκρατικές, ενέργειες στα ευρωπαϊκά πρότυπα φύλαξης.

Πρόκειται για τουλάχιστον έξι με επτά αστυνομικούς που φέρουν βαρύ οπλισμό και αυτόματα όπλα. Παρά το επιβλητικό παρουσιαστικό τους, οι αστυνομικοί θα είναι προσιτοί στους πολίτες και τους τουρίστες. Θα μένουν μάλιστα στατικοί και θα αλλάζουν τουριστικά σημεία ανά δύο ώρες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This