Σοκαριστική καταγγελία στη Ρόδο: Για έξι ολόκληρα χρόνια, μακρινός συγγενής τους βίαζε συστηματικά δύο ανήλικες αδερφές!

Ο δράστης ανάγκαζε το γιο του να παρακολουθεί από κοντά τα όσα τους έκανε

Must Read

Μια σοκαριστική καταγγελία έκαναν ενώπιον του εισαγγελέα δύο νεαρές αδελφές από τη Ρόδο, που υποστήριξαν ότι, όταν ήταν ανήλικα κοριτσάκια, και επί έξι χρόνια, τις βίαζε συστηματικά ο 60χρονος -σήμερα- φίλος και μακρινός συγγενής των γονέων τους!

Μπροστά στη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων για περιπτώσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων, οι δυο αδελφές -σήμερα 19 και 24 χρόνων- αποφάσισαν να μην κρατούν άλλο μέσα τους όσα πέρασαν στα χέρια του «οικογενειακού φίλου» που παρέμενε ατιμώρητος όλα αυτά τα χρόνια, λόγω της σιωπής τους. Έτσι, με τη στήριξη της οικογένειάς τους, οι δύο κοπέλες προσέφυγαν ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου και υπέβαλαν δύο μηνύσεις, στις οποίες υποστηρίζουν ότι υπήρξαν επί έξι χρόνια θύματα του παιδεραστή συντοπίτη τους σε δημοτική κοινότητα της ανατολικής πλευράς του νησιού.

Στη μήνυσή τους οι δυο αδελφές αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν όταν η πρώτη ήταν στην ηλικία 9 ως 12 ετών και η δεύτερη από 6 ως 12. Όπως καταγγέλλουν, ο 60χρονος εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη των γονέων τους, λόγω της στενής φιλίας που είχαν μαζί του, και τις έβαζε στο αυτοκίνητό του για να τις πάει βόλτα.

Στο αγρόκτημα

Η βόλτα -σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Δημοκρατική»- κατέληγε πότε στο αγρόκτημά του, άλλοτε σε μια οικοδομή ή και στο σπίτι του. Εκεί άρχιζε ο εφιάλτης των δύο κοριτσιών, καθώς ο αδίστακτος «φίλος» τα ξεγύμνωνε και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα, όπως λένε, πέρα από την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς τους, ο «φίλος» είχε φροντίσει να κερδίσει και αυτή των δύο κοριτσιών, φέρνοντάς τους συχνά δωράκια, αλλά ζητώντας τους να μη μιλήσουν σε κανέναν για όσα έκαναν μεταξύ τους.

Η φρίκη, όμως, δεν σταματά σε όσα έκανε ο ίδιος, αλλά κορυφώνεται ακόμη περισσότερο, καθώς, σύμφωνα με την καταγγελία, στο ανώμαλο σκηνικό που έστηνε είχε εντάξει και τον γιο του, βάζοντάς τον να παρακολουθεί όσα έκανε με τα ανήλικα κοριτσάκια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This