Σάββατο 24/7/2021

Στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με 48 επιβάτες (video)

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που εκτελούσε δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκης, με 48 επιβαίνοντες, στο ύψος του Μαρτίνου στη Φθιώτιδα, λόγω μηχανικής βλάβης. 

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Τhestival, οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν με ασφάλεια από το όχημα, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή τους. Άμεσα, έφτασε άλλο λεωφορείο που τους παρέλαβε και επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη.

Τι είπε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Όπως είπε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης, το συγκεκριμένο όχημα είχε περάσει από ΚΤΕΟ πριν από δύο ημέρες. «Η φωτιά ξέσπασε στη μηχανή, στο πίσω μέρος και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο το όχημα. Το τι ακριβώς έγινε θα διαπιστωθεί στο πόρισμα της Πυροσβεστικής», εξηγεί ο κ. Τσόλης.

Μάλιστα, τόνισε πως για όσα δέματα καταστράφηκαν θα δοθεί αποζημίωση από τα ΚΤΕΛ, εξηγώντας ότι επειδή υπήρχαν και αρκετά ασυνόδευτα δέματα, θα γίνει άμεσα και για αυτά καταγραφή, θα υπολογιστεί το κόστος τους και θα δοθούν οι αντίστοιχες αποζημιώσεις.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ