Αυτόπτης μάρτυς: Πάνω από 30 χρόνια είχε να συντηρηθεί η μπασκέτα-«φονιάς» (video)

Must Read

«Σαφάρι» αναζήτησης έχουν ξεκινήσει οι υπηρεσίες του Δήμου Χίου προκειμένου να διαπιστώσουν ποια χρονολογία τοποθετήθηκε η μπασκέτα που έπεσε σκοτώνοντας τον άτυχο 19χρονο, επί ποιας δημοτικής αρχής, με ευθύνη ποιου εργολάβου και αν η τοποθέτηση έγινε με βάση τους κανόνες ασφαλείας ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε για την τραγωδία, περιλαμβάνει βαρύτατες κατηγορίες.

«Περίπου στις 10:30 το βράδυ έρχεται σε κατάσταση πανικού ένα παλικάρι και φώναζε εάν υπήρχε κάποιος γιατρός καθώς έγινε ένα ατύχημα στο γήπεδο του μπάσκετ. Εμείς αμέσως πήγαμε στους πελάτες και τους ρωτήσαμε εάν υπήρχε κάποιος γιατρός και βρέθηκε μια κυρία που εργάζεται στα επείγοντα του νοσοκομείου. Πήγαμε όλοι μαζί στο σημείο και είδαμε το παιδί να είναι πεσμένο μέσα στα αίματα. Το ασθενοφόρο ήρθε αμέσως, ενώ η κυρία που εργαζόταν στο νοσοκομείο όταν έπιασε τον σφυγμό του είδε πως ήταν αδύναμος. Τον πήραν οι τραυματιοφορείς και τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Είχε χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού και όπως είπαν και τα παιδιά που βρισκόντουσαν εκεί πήγαν οι ίδιοι και σήκωσαν την μπασκέτα πάνω από το άτυχο παιδί. Το παιδί πρέπει να χτύπησε από την πτώση του στο έδαφος και όχι από την μπασκέτα. Λογικά κάρφωσε στο στεφάνι κρεμάστηκε και με το κρέμασμα η μπασκέτα υποχώρησε. Το παιδί ήταν πολύ λεπτό, για να έριχνε την μπασκέτα, η μπασκέτα ήταν παλαιού τύπου και παλιά και έπεσε και έγινε το μοιραίο. Οι μπασκέτες είναι τουλάχιστον 30χρονων δεν έχω δει ποτέ να γίνει κάποια συντήρηση», είπε αυτοπτής μάρτυρας που εργαζόταν κοντά στο σημείο του δυστυχήματος».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This