ΟΑΣΑ: Κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων στην Αττική, με εξαίρεση δύο τοπικές γραμμές

«Πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σήμερα έχουν να κάνουν και με τους δήμους»

Must Read

Χωρίς προβλήματα εκτελούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων στην Αττική, με μόνη εξαίρεση δύο τοπικές γραμμές, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Κώστα Σιορίκη.

«Αυτή τη στιγμή δεν εκτελούνται τα δύο τοπικά στην Κηφισιά για Πολιτεία και Κεφαλάρι (οι γραμμές 524 και 526), όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά και στην Πεντέλη, εκτός ότι τα λεωφορεία που διέρχονται από τη Νέα Πεντέλη προς την Παλιά δεν διέρχονται από τον Άγιο Σύλλα. Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα. Έχουν αποκατασταθεί και από το Δαχτυλίδι προς την Κηφισιά και δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στην Αττική», τόνισε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 ο πρόεδρος του συνδικάτου.

«Υπήρξαν αρκετές δυσκολίες στην εκτέλεση των δρομολογίων το πρωί από τα τοπικά της Κηφισιάς, τα τοπικά Νέας και Παλιάς Πεντέλης που ξεκινούσαν από το Χαλάνδρι, από το Μαρούσι και από το Ολυμπιακό Στάδιο υπήρχαν προβλήματα. Άρα δεν λειτούργησαν τέσσερις-πέντε γραμμές και άλλες είχαν τροποποιηθεί. Και στον Πλάτανο της Κηφισιάς υπήρχε πρόβλημα με την ολισθηρότητα του δρόμου, ένα δύο οχήματα δικά μας είχα ακινητοποιηθεί», συμπλήρωσε.

Υπάρχουν επόπτες από το πρωί

Για τις εκτιμήσεις πως λόγω παγετού θα είναι χειρότερα τα πράγματα αύριο το πρωί και αν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός, σημείωσε: «Το κέντρο διαχείρισης οδηγών το δικό μας από τις τέσσερις το πρωί υπάρχουν επόπτες έξω και βλέπουν αν μπορεί να κινηθεί ένα όχημα με ασφάλεια ή δεν μπορεί να κινηθεί. Αυτό θα το γνωρίζετε από τις 04:00 το πρωί. Αλλά από ότι ακούμε και τους ειδικούς θα υπάρξει επιδείνωση το βράδυ».

«Έχω να πω και ότι πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σήμερα έχουν να κάνουν και με τους δήμους. Θα μπορούσαν να βγουν αλατιέρες περισσότερες, όπως στη Νέα και Παλιά Πεντέλη που δεν υπήρξε πρόβλημα. Μέχρι την πλατεία της Παλιάς Πεντέλης δεν υπήρξε πρόβλημα γιατί πραγματικά ρίξανε αλάτι», κατέληξε ο κ. Σιορίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This