Έκκληση του Αντώνη Κοβάτσεφ για την κόρη του Σόφη

H μικρούλα διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό

Must Read

Πανελλήνια κινητοποίηση έχει αρχίσει εδώ και λίγες μέρες, προκειμένου να συνεχίσει να δίνει τη γενναία μάχη για τη ζωή της η 7χρονη κόρη του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα Αντώνη Κοβάτσεφ, η οποία διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό.

Η μικρή Σόφη χρειάζεται να μεταβεί το συντομότερο στο Μαϊάμι των ΗΠΑ για να κάνει μια δύσκολη εγχείρηση. Ωστόσο η οικογένειά της δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά στις απαιτήσεις αυτού του ταξιδιού, καθώς το κόστος του αγγίζει τα 300.000 ευρώ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πάτρας για να υποστηρίξει την 7χρονη αναφέρει ότι η μικρή είχε κάνει παλιότερα χειρουργεία ώστε να αντιμετωπίσει τη σκολίωση 130° που της είχε προκαλέσει ο όγκος, ενώ στο μέλλον αναμένεται να συνεχιστούν αυτές οι επώδυνες επεμβάσεις.

Κινητοποίηση

«Ολη αυτή η επιβάρυνση της υγείας της έχει προκαλέσει μια νευροδερματική μελάνωση σε όλο το σώμα της, με αποτέλεσμα να απαιτείται η τάχιστη μεταφορά της σε εξειδεικευμένο νοσοκομείο στο Μαϊάμι, για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες αποκατάστασης της υγείας της» τονίζει η ανακοίνωση.

Ο πατέρας της μικρής Αντώνης Κοβάτσεφ, ο οποίος, μαζί με τη σύζυγό του, περνά δύσκολες ώρες, ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του ελληνικού βόλεϊ. Εκανε καριέρα στον Παναθηναϊκό, με 480 συμμετοχές, και στον ΠΑΟΚ, με 60 συμμετοχές, ενώ έχει 120 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος.

Ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο θα μπορούσε να υποστηρίξει καθένας τον αγώνα της 7χρονης είναι (IBAN) GR 6301108900000089060069229.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This