Στα ίχνη των εκβιαστών που απειλούσαν τον Lamanif – Τι δείχνουν οι έρευνες για το ροζ βίντεο 

Καταθέτει στην Ασφάλεια ο Λάμπρος Μανιφάβας

Must Read

Στην αγκαλιά της οικογένειάς του έχει επιστρέψει ο Λάμπρος Μανιφάβας μετά την εξαφάνισή του και τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 24χρονος Lamanif που άφησε υπονοούμενα ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του μετά την διαρροή ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε, εντοπίστηκε μετά από 6 ημέρες στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, ταλαιπωρημένος, με βρόμικα ρούχα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Ήταν εμφανώς σε κατάσταση που δεν ήταν περιποιημένος, φορούσε ρούχα βρώμικα, ζήτησε να φάει, φαινόταν να ήταν σε περιπλάνηση. Η εικόνα που είχε δεν ήταν εικόνα ανθρώπου που ήρθε από σπίτι» ανέφερε η δικηγόρος του Κυριακή Πακιρτζίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τις επόμενες ημέρες, ο Λάμπρος Μανιφάβας θα δώσει κατάθεση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για τα αίτια που τον οδήγησαν εκεί αλλά και τις απειλές που φέρεται να έχει δεχτεί από κύκλωμα με «αφέντρες».

«Έχουν εντοπιστεί τα προφίλ»

Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με την δικηγόρο, έχουν ήδη εντοπιστεί τα προφίλ που ανέβασαν το ροζ βίντεο: «Έχουν εντοπιστεί τα προφίλ που έχουν ανεβεί τα βίντεο και νομίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εντοπιστούν και τα άτομα που βρίσκονται πίσω από το ψεύτικο προφίλ από όπου έχει διακινηθεί αυτό το ροζ βίντεο. Αυτό το βίντεο έχει μια παραγωγή. Στην παραγωγή συμμετέχουν συγκεκριμένα άτομα. Οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν από την παραγωγή του βίντεο και εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι αυτός που έκανε την παραγωγή, που το έδωσε, πότε το έδωσε, με ποιο αντάλλαγμα και ποιο σκοπό» επεσήμανε η δικηγόρος του νεαρού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This