Nέο βίντεο κορυφώνει την αγωνία για τον Λάμπρο Μανιφάβα – «Lamanif» (video)

To βίντεο με τους δυο άνδρες στην οδό Τσιμισκή

Must Read

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του 24χρονου ράπερ Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστό ως  «Lamanif», τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα στην στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός μουσικός δεν έχει δώσει σημεία ζωής έως τώρα, ενώ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Διαβάστε ακόμα: Βρέθηκε ο ράπερ Lamanif σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Την ίδια στιγμή, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει δύο νεαρούς να περπατούν στο πεζοδρόμιο της οδού Τσιμισκή, με πολλούς να κάνουν λόγο ότι ο ένας από τους δύο μοιάζει πολύ στον νεαρό ράπερ. Δυστυχώς όμως, δεν μπορεί να εξακριβωθεί αν πρόκειται για τον εξαφανισμένο Lamanif ούτε πότε καταγράφηκε το βίντεο. Την ίδια στιγμή, αρκετά είναι τα σχόλια χρηστών κάτω από την ανάρτηση, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο άνδρας στο βίντεο δεν σχετίζεται με τον νεαρό ράπερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος έκανε μια ανάρτηση  λίγο πριν από την εξαφάνισή του, στην οποία ανακοίνωνε την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του, επειδή τον τελευταίο καιρό δεχόταν έντονη ψυχολογική πίεση εξαιτίας ενός «ροζ» βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο! Με πρωτοβουλία της γιαγιάς του γνωστού καλλιτέχνη, η οποία προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού, ενεργοποιήθηκε χθες το Silver Alert για την ανεύρεσή του.

Η ζωή στη Γερμανία και το ποδόσφαιρο

Ο Λάμπρος Μανιφάβας πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στη Γερμανία. Το 2000, όταν χώρισαν οι γονείς του, μετακόμισε στο σπίτι της γιαγιάς του στη Θεσσαλονίκη. Το 2015, σε ηλικία 18 χρόνων, επέστρεψε στη Γερμανία για να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και τρία χρόνια αργότερα μετακόμισε στα Ιωάννινα, όπου εντάχθηκε στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΣ. Από το 2019 ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου δούλευε αρχικά σε ένα νυχτερινό μαγαζί, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μουσική.

Το ροζ βίντεο

Στο παρελθόν ο «Lamanif» είχε κατηγορηθεί για κατοχή ναρκωτικών, ενώ είχαν κυκλοφορήσει φήμες που τον ήθελαν να εμπλέκεται με τη διαρροή του περίφημου «ροζ» βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούσε η πρώην σύντροφός του και γνωστή παίκτρια τηλεριάλιτι! Ούτε που φανταζόταν τότε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα έβλεπε να δημοσιοποιούνται και οι δικές του προσωπικές στιγμές, όταν από αγνώστους διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να φοράει γυναικεία εσώρουχα και να συνευρίσκεται ερωτικά με μια «αφέντρα» του σεξ!

Ανάμεσα σε όσους έσπευσαν να τον λοιδορήσουν μετά τη δημοσιοποίηση του ακατάλληλου υλικού ήταν πολλοί από τους haters του, αλλά και οι ράπερ με τους οποίους είχε αρχίσει πόλεμο.

https://www.youtube.com/watch?v=qPPkVci4nrI

Δείτε επίσης: Lamanif: Tο τελευταίο μήνυμα του Λάμπρου Μανιφάβα στον πατέρα του και η μαρτυρία οδηγού ταξί

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This