Αγωνία για γνωστό ράπερ που απείλησε να αυτοκτονήσει! Τον ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

To βίντεο που διέρρευσε με σαδομαζοχιστικά όργια και οι απειλές

Must Read

Πάγωσαν οι ακόλουθοι διάσημου Έλληνα ράπερ μετά από ανάρτησή του στο Instagram στην οποία απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. Ο 24χρονος νεαρός δημοσίευσε ένα  βίντεο το βράδυ της Δευτέρας στο οποίο μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του. Αφορμή μάλιστα για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία φαινόταν να βρισκόταν, ήταν όπως είπε, ένα βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο και τον έδειχνε να συμμετέχει σε σαδομαζοχιστικά όργια. Ο νεαρός μάλιστα ανέφερε ότι δεχόταν απειλές και εκβιασμούς.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο:

«Αυτά εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς μάγκες. 8/2/2021 ονομάζομαι Λ… γνωστός ως L…. Πρώτα από όλα συγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσετε και να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω, αλλά ακούστε την αλήθεια.

«Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω»

Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης γι’ αυτό έχω και δικαστήριο. Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν. Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε», ανέφερε ο 24χρονος και συνέχισε ζητώντας συγγνώμη σε όσους έχει θίξει με ρατσιστικά σχόλια στα τραγούδια του:

«Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα του 2021! Τέσσερις μήνες σε καραντίνα. Ψυχίατρος, Zanax αλλά πάνω από όλα να μην με ξανά – ενοχλήσουν. Μου αρέσουν οι γυναίκες. Θέλω να σας πω πως με τα τραγούδια μου κάποιοι θίχτηκαν. Λογικό δεν τους αντιπροσωπεύω, όπως ο νιώθουν. Είμαι διαφορετικός όπως λένε. Εγώ ξέρω ότι με λένε Λ…. Ό,τι είπα για τους ράπερ το εννοώ. Ό,τι είπα για τους Πόντιους, Ρώσους, Αρμένιους και τσιγγάνους ζητάω συγνώμη αν προσβλήθηκαν που τους ανέφερα στα tracks. Θα τα κατεβάσω γι’ αυτούς επειδή λένε για φυλακές και εγώ δεν έχω σχέση με αυτά. Έθιξα τα πιστεύω τους. Αυτοί δεν έχουν τέτοια λάθη. Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο. Δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτά που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε» κατέληγε στο βίντεο του ο νεαρός ράπερ.

Τον αναζητούν

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος διέγραψε την ανάρτηση. Η ΕΛ.ΑΣ. μετά το σοκαριστικό βίντεο, αναζητεί τα ίχνη του νεαρού μουσικού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This