Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Xημικά, άφθονο ξύλο και δεκάδες προσαγωγές στην πορεία αλληλεγγύης για τον Δ. Κουφοντίνα (video)

Επεισόδια από την Πανεπιστημίου μέχρι την Ομόνοια

Μια νέα πορεία για αλληλεγγύη στον Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και, για μια ακόμη φορά, έπεσε… μπόλικο ξύλο, άφθονα χημικά, ενώ υπήρξαν και προσαγωγές διαδηλωτών.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν από την Πανεπιστημίου μέχρι την Ομόνοια, όπου κατέληξε τμήμα της διαδήλωσης, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να κυνηγούν τους διαδηλωτές μέχρι το Μετρό της Ομόνοιας, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα πλην της αύρας (χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, κλπ.). Κατόπιν η Αστυνομία προχώρησε σε δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών.

  • Δείτε πλάνα από τα επεισόδια:

Να θυμίσουμε ότι χθες η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή όλων όσοι συμμετείχαν σε αιφνιδιαστική κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, σε ένδειξη συμπαράστασης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, δηλαδή περίπου 65 ατόμων, τα οποία συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο, πετώντας τρικάκια και ανοίγοντας πανό για το μέλος της 17 Νοέμβρη.

Τα εν λόγω άτομα εισέβαλαν, στη συνέχεια, στο χώρο της εισόδου του κτιρίου και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα άπαντες οι διαδηλωτές να μεταφερθούν με λεωφορεία στη ΓΑΔΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ