Απαράδεκτο! Το Γηροκομείο στο Περιστέρι δεν ενημέρωσε τους συγγενείς για το θάνατο τροφίμου (video)

Μέχρι στιγμής18 φιλοξενούμενοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο αναφοράς και η διεύθυνση του οίκου ευγηρίας δεν έχει ενημερώσει τους συγγενείς τους.

Must Read

Συναγερμός σήμανε στον οίκο ευγηρίας «Στοργή» στο Περιστέρι, καθώς εντοπίστηκαν 32 κρούσματα και ήδη οι 18 φιλοξενούμενοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο αναφοράς.

Ωστόσο αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι η διεύθυνση της δομής δεν είχε ενημερώσει τους συγγενείς των τροφίμων.

Σε καταγγελία του ο Παναγιώτης Γαλάτης αποκάλυψε ότι πριν λίγες μέρες είχε χάσει τον αδερφό του, ο οποίος φιλοξενούνταν στο γηροκομείο, και δεν τον είχαν ενημερώσει.

«Στις 13 Φεβρουαρίου με πήρε η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου και μου είπε ότι ο αδερφός μου δεν είναι καλά και θα τον στείλει στο νοσοκομείο “Αττικό”. Μου είπε να μην πάω γιατί λόγω κορωνοϊού απαγορεύεται το επισκεπτήριο. Επειδή είμαι νοσηλευτής με έζωσαν τα φίδια. Όταν πήγα στο νοσοκομείο έμαθα ότι ο αδερφός μου έφθασε νεκρός εκεί με ανακοπή. Του έκαναν τεστ rapid που βγήκε θετικό, ενώ θα του έκαναν και μοριακό τεστ» και συνέχισε λέγοντας πως «tην Πέμπτη έγινε νεκροψία και την Παρασκευή τον κήδεψα εντελώς μόνος. Λέω ψέματα στη μάνα μου ότι ο αδερφός μου ζει», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γαλάτης είπε ότι δεν είχε εμβολιαστεί η μητέρα και ο αδερφός του με το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού. «Λίαν αλλεργική η μητέρα μου. Φοβόμουν να εμβολιαστεί. Αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι», ανέφερε.

Όπως είπε έχει δύο μέρες να μάθει νέα για την υγεία της μητέρας του. «Ήρθα το πρωί για να μάθω αν η μητέρα μου είναι στα άτομα που έμειναν στη δομή ή έφυγαν», τονίζοντας ότι οι συνθήκες υγιεινής το συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι απαράδεκτες και πολλοί υπάλληλοι δουλεύουν παράνομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This