Η Hurriyet για τις ελληνικές κάμερες και τα ραντάρ μεγάλης εμβέλειας κατά μήκος των συνόρων στον Έβρο

Αναλυτικό το ρεπορτάζ των Τούρκων

Must Read

Η Ελλάδα θα τοποθετήσει ραντάρ και κάμερες με εμβέλεια έως 15 χιλιόμετρα κατά μήκος των χερσαίων συνόρων της με την Τουρκία, προκειμένου να αποφευχθεί η παράνομη μετανάστευση στην Ευρώπη, ανέφερε η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι 11 σύγχρονα συστήματα κάμερας και ραντάρ, τα οποία παραγγέλθηκαν το 2019, θα εγκατασταθούν προς το τέλος Μαΐου. Η Αθήνα αγόρασε επίσης συσκευές για την ανάλυση των δεδομένων που παρέχονται από τα συστήματα επιτήρησης – με 15 εκατομμύρια ευρώ (18,18 εκατομμύρια δολάρια) του συνολικού κόστους, σύμφωνα με πληροφορίες, να χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – και τις εγκατέστησε σε τέσσερις συνοριακούς σταθμούς, πρόσθεσε η Hurriyet.

«Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να κατασκευάζει σιδερένιο τείχος μήκους 26,5 χλμ και ύψους 4,5 μέτρων που θα κοστίσει 63 εκατομμύρια ευρώ (76,36 εκατομμύρια δολάρια). Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε 2,3 χιλιόμετρα του τείχους, ενώ στο τμήμα των 12 χιλιομέτρων, οι εργασίες έκχυσης σκυροδέματος έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο», προσθέτει το τουρκικό δημοσίευμα.

Η Hurriyet αναφέρει ακόμα ότι η ελληνική αστυνομία διαθέτει δύο κινητές ακουστικές συσκευές μεγάλης εμβέλειας (LRAD) που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ηχητικά κανόνια. Το LRAD έχει εμβέλεια 2 χιλιομέτρων και μπορεί να προκαλέσει μόνιμη κώφωση λόγω του μεγάλου όγκου του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This