Μαρτυρία από τη γειτόνισσα του Λιγνάδη: «Τον είδα μέσα στα αίματα» (video)

Η γυναίκα που βρήκε τον Λιγνάδη μαχαιρωμένο μίλησε για το βράδυ του 2002

Must Read

Πριν από 19 χρόνια, ο Δημήτρης Λιγνάδης έτρεξε να ζητήσει βοήθεια μετά από επίθεση με μαχαίρι στο σπίτι του στην Κυψέλη. Οι γείτονές του τον είδαν να βγαίνει από το διαμέρισμά του αιμόφυρτος  και μαχαιρωμένος στην πλάτη.

Το περιστατικό καταγράφηκε από την αστυνομία ως επίθεση από «άγνωστο» ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν γνωρίζει για πιο λόγο του επιτέθηκαν: «Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες γι’ αυτή την ιστορία, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που κάποιος ίσως ήθελε να ακούσει, ξέρω όμως ότι κινδύνευσε χοντρά η ζωή μου. Ήμουν χύμα στο πάτωμα του σπιτιού μου. Ετοιμοθάνατος» σχολίασε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Ήρθε μαχαιρωμένος στην πλατεία»

Για το αιματηρό περιστατικό εκείνο τα βράδυ, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η γειτόνισσα του Δημήτρη Λιγνάδη: «Μας είχε συγκλονίσει. Είχε κατέβει ο κύριος Λιγνάδης μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος και είχε έρθει μέχρι την πλατεία που είμαστε εμείς. Ήρθε για να ζητήσει βοήθεια. Εδώ τα μαγαζιά γύρω-γύρω πέσανε επάνω να τον βοηθήσουν, να δουν τι συμβαίνει μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ήρθε, τον πήρε και τον πήγε στο νοσοκομείο» δήλωσε η γυναίκα που τον βοήθησε εκείνο το βράδυ.

Mεγάλη κινητικότητα στο σπίτι του

Η γειτόνισσα του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή, ανέφερε ότι είχε δει παρατηρήσει στο διαμέρισμά του όμως δεν είχε υποψιαστεί κάτι: «Βέβαια και τον είχα δει και κυκλοφορούσε εδώ στην περιοχή. Ήσυχος άνθρωπος, βέβαια στο σπίτι υπήρχε μεγάλη κινητικότητα, αλλά όλοι λέγαμε ότι είναι επειδή είναι γνωστός και η δουλειά του είναι να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο. Ξέραμε ότι είναι δάσκαλος και δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This