O Πολύδωρας στην εκκλησία και οι «ποντικοί» σήκωναν το χρηματόκιβωτιό του – Δύο συλλήψεις

Must Read

Τους ληστές, που εισέβαλαν στο σπίτι του πρώην προέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα, και σήκωσαν το χρηματοκιβώτιό του, αναζητούν αστυνομικοί από τρεις διαφορετικούς νομούς από προχθές το πρωί.

Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Ηλείας, της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας έχουν σημάνει συναγερμό για τον εντοπισμό των δραστών, που ήταν… μάλλον «διαβασμένοι» καλά, αφού επέλεξαν τον «σωστό» χρόνο δράσης. Ο γνωστός πολιτικός παραθερίζει μεν αυτή την περίοδο στο σπίτι του στο χωριό Περιβόλια Φιγαλείας, αλλά εκείνη την ώρα ο ίδιος και η οικογένειά του βρίσκονταν στην εκκλησία για τη γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Περίπου στις δέκα το πρωί οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι, πήραν το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε φορτηγάκι και τράπηκαν σε φυγή. Ο πιθανότερος δρόμος που ακολούθησαν εκτιμάται πως ήταν αυτός προς τη Μεσσηνία.

Το χρηματοκιβώτιο, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα.

Μόλις καταγγέλθηκε το γεγονός στις Αρχές, σήμανε συναγερμός, όχι μόνο στις όμορες Διευθύνσεις Αστυνομίας αλλά και στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Άμεσα αφότου ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών με τις Αρχές λίγες ώρες αργότερα να προχωρούν στη σύλληψη δύο ατόμων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This