Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Μετάλλιο ανθρωπιάς για τον Πύρρο Δήμα που μοίρασε γεύματα σε απόρους και αστέγους

Με χαμόγελο και μια κουβέντα ελπίδας

Σε μια αξιέπαινη πράξη, γεμάτη αγάπη και ανθρωπιά, προχώρησε ο ολυμπιονίκης και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας, μοιράζοντας γεύματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Ο τετράκις ολυμπιονίκης, μαζί με τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Φώτη Καϋμενάκη, μοίρασε τα γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη στο κατάστημα εστίασης Στα Καλά Καθούμενα, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι κλειστό αυτό το διάστημα, στο πλαίσιο των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Στέφανος Σαράτσης αποφάσισε να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο τον χώρο του καταστήματος. Ετσι, ετοιμάζει φαγητό και το μοιράζει σε άπορους και άστεγους ανθρώπους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στις δύσκολες ώρες δεν πρέπει να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δεν έχουν τα απαραίτητα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο την παράδοση των γευμάτων έκανε ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας, προσφέροντας μαζί ένα χαμόγελο και μια κουβέντα ελπίδας και αλληλεγγύης σε ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί από τη ζωή και παλεύουν για την επιβίωση.

Κοινωνικό έργο

«Ηρθα να βοηθήσω τον φίλο μου τον Στέφανο, που εδώ και πολύ καιρό επιτελεί κοινωνικό έργο, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη και τους λείπει ένα πιάτο με ζεστό φαγητό. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, που δοκιμάζονται αρκετοί συνάνθρωποί μας, εμείς που μπορούμε καλό είναι να προσφέρουμε με κάθε τρόπο και, παράλληλα, να δίνουμε το παράδειγμα σε όλους. Δεν πρέπει να χάσουμε ποτέ την ανθρωπιά μας, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη και συμπαράσταση με κάθε τρόπο» δήλωσε ο Πύρρος Δήμας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εστιατόριο «Στα Καλά Καθούμενα» εγκαινίασε την παροχή των γευμάτων στις γιορτές και εξακολουθεί να βοηθάει τους απόρους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ