«Καμπανάκι» Θωμαΐδη: «Το lockdown δεν μείωσε το ιικό φορτίο στα λύματα»

Must Read

«Δυστυχώς το ιικό φορτίο της προηγούμενης εβδομάδας, ο μέσος όρος είναι ίδιος στατιστικά με την προηγούμενη, καμία μείωση» είπε o καθηγητής Αναλυτικής Χημείας, Νίκος Θωμαίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.  Όπως εξήγησε ο καθηγητής τα στοιχεία αυτά προέκυψαν χθες το βράδυ και αφορούν μέχρι και την Κυριακή.

Ο κ. Θωμαίδης, εξήγησε πως η αύξηση που είχε ανακοινωθεί τέλη Ιανουρίου και ήταν περί το 200% και ένα μήνα μετά η μείωση υπολογίζεται να είναι της τάξης του -20% ποσοστό που δεν θεωρείται σημαντικό.

«Δεν φαίνεται καμία σημαντική μείωση του ιικού φορτίου όλο αυτό το διάστημα αυτό είναι το συμπέρασμα όλου αυτού του μήνα» είπε συγκεκριμένα. Σύμφωνα με τον καθηγητή επιπρόσθετα αν τα τεστ είναι αυξημένα και αποτυπώνουν ορθά την κατάσταση θα βλέπουμε αυξημένα κρούσματα και χρειάζεται οπωσδήποτε επανεξέταση του μείγματος των μέτρων διότι αυτή την εποχή είναι αυξημένη η μετάδοση καθώς διαχρονικά είναι και η περίοδος που παρατηρούμε αύξηση των ιώσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This