Ξεσπά ο αδερφός του Αντρέα Ρίγκο: «Ψάχνουμε απαντήσεις! Αποκλείουμε να έγινε μετωπική» (video)

Ορίζει πραγματογνώμονα η οικογένεια- «Ποτέ δεν έβαζε κόντρες ο Αντρέας»

Must Read

Θρηνούν τον άδικο χαμό των παιδιών τους η οικογένειες των Αντρέα Ρίγκο και Παύλου Ποιμενίδη, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Ο 32χρονος youtuber Αντρέας Ρίγκο και ο 25χρονος φίλος του Παύλος Ποιμενίδης, είχαν βγει βόλτα με τις μηχανές τους σε περιοχή του Ασπροπύργου, όταν ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα που τους στοίχισε τη ζωή.

Όπως έγινε γνωστό από άνδρες της Τροχαίας, οι δυο νεαροί επιχειρήσει να κάνουν ένα παράτολμο κόλπο και να περάσουν ο ένας δίπλα από τον άλλον, με αποτέλεσμα οι μηχανές τους να συγκρουστούν μετωπικά.

Ορίζει πραγματογνώμονα η οικογένεια

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του Αντρέα Ρίγκο αλλά και όλοι οι φίλοι του που τον γνώριζαν καλά, αποκλείουν το ενδεχόμενο να επιχείρησε τέτοια ενέργεια και να θέσει σε κίνδυνο τη δική του ζωή αλλά και του φίλου του. Όπως λένε του άρεσε να επιδίδεται σε κόλπα με την μηχανή του, πάντα όμως ήταν αντίθετος με τις επικίνδυνες κόντρες.

«Βασανιζόμαστε για το τί ακριβώς έγινε»

Ο αδερφός του 32χρονου μιλώντας στο Star, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βιώνει η οικογένεια ενώ περιμένει απαντήσεις και σκοπεύει να ορίσει πραγματογνώμονα: «Ψάχνουμε απαντήσεις για το πως έγινε η μετωπική. Ακριβώς πως, δεν το έχουμε μάθει ακόμα. Περιμένουμε και την τροχαία. Ακόμα βασανιζόμαστε για το τί ακριβώς έγινε. Ακόμα περιμένουμε οτι θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει μέσα ή θα τον δούμε να περνάει από την μηχανή» δήλωσε.

Μάλιστα, ο αδερφός του αδικοχαμένου νέου τόνισε ότι οδηγούσε πάντα με ασφάλεια: «Ποτέ δεν έβαζε κόντρες ο Αντρέας. Δεν τις ήθελε, δεν του άρεσε αυτό. Ήθελε να κάνει τα δικά του. Πάντα με ασφάλεια, με συνοδεία και χωρίς να βάλει σε κίνδυνο κανέναν» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This