ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΛηστές έδειραν μία ηλικιωμένη στο Μεσολόγγι, έκαναν «γης μαδιάμ» το σπίτι της, αλλά δεν βρήκαν λεφτά!

Ληστές έδειραν μία ηλικιωμένη στο Μεσολόγγι, έκαναν «γης μαδιάμ» το σπίτι της, αλλά δεν βρήκαν λεφτά!

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε στα χέρια άγνωστων κακοποιών μία ανυπεράσπιστη γιαγιούλα στο Μεσολόγγι, όταν διέρρηξαν το σπίτι της, τα ξημερώματα της Πέμπτης, με σκοπό να τη ληστέψουν. Ωστόσο, έφυγαν τελικά με άδεια χέρια, αφού η άμοιρη γυναίκα δεν είχε κάτι αξίας!

Οι ληστές, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας ιατρικές μάσκες και κουκούλες, αιφνιδίασαν την γριούλα ξυπνώντας την απότομα και άρχισαν να την χτυπούν ρωτώντας την πού είχε κρυμμένα τα χρήματα. Εκείνη τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ που δεν κατάλαβε καν πόσοι ήταν, καθώς συνέχισαν να την χτυπούν όταν τους είπε πως δεν είχε ούτε… δεκάρα! Οι δράστες ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, αλλά δεν βρήκαν χρήματα ούτε τιμαλφή κι έτσι τράπηκαν σε φυγή άπρακτοι.

Η γιαγιούλα κατήγγειλε την εισβολή στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα ληστείας και απλή σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης