Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Χωρίς αστυνομική φύλαξη η πρόεδρος Εφετών, σε αντίθεση με τον Τσιόδρα και τον …Φουρθιώτη!

Κάτι πάει πολύ στραβά σε αυτή τη χώρα

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίζει το επιχείρημα του «νόμος και τάξη», για επικοινωνιακούς λόγους, φαίνεται πως όχι μόνο δεν υπάρχει τάξη, αλλά έχει χαθεί και η λογική! Για παραδειγμα, Πρόεδρος Εφετών που έχει δικάσει 3 δίκες τρομοκρατίας και αντάρτικου πόλεως, κορυφαία λειτουργός με ενεργή εμπλοκή σε ζητήματα εσωτερικής τρομοκρατίας, δεν διαθέτει αστυνομική φύλαξη!

Την ίδια στιγμή όμως που μία κορυφαία λειτουργός που θα έπρεπε να αποτελεί κύριο αποδέκτη αστυνομικής φύλαξης από το κράτος το οποίο υπηρετεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Μακελειό, αστυνομική φύλαξη διαθέτουν πρόσωπα όπως ο κύριος Σωτήρης Τσιόδρας, ο Μένιος Φουρθιώτης, ο Άρης Πορτοσάλτε κλπ!

Από τι πραγματικά κινδυνεύει ο λαοπρόβλητος κ. Τσιόδρας; Για τις άλλες περιπτώσεις φυσικά δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας ή ψυχίατρος.
Σε κάθε περίπτωση την ώρα που γεροντάκια κακοποιούνται, βασανίζονται και ληστεύονται μέσα στα σπίτια τους, κάποιες τέτοιες περιπτώσεις προκαλούν αν μη τι άλλο το κοινό αίσθημα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ