Εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ έστησαν το τρικούβερτο κορωνοπάρτι της ντροπής την Τσικνοπέμπτη!

Σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τον κ. Αρκουμανέα... Θα τον καλύψουν πάλι Κικίλιας και Μητσοτάκης; Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Must Read

Θύελλα προκάλεσε η αποκάλυψη του βίντεο με κορωνοπάρτι που στήθηκε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης σε κτίριο που φιλοξενεί υπηρεσίες διαχείρισης του κορωνοϊού.

Αρχικώς αναφέρθηκε ότι το τρικούβερτο γλέντι με φαγητά, ποτά και ζεϊμπέκικα είχε στηθεί στο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας. Ωστόσο επρόκειτο για ψέμα (ενδεχομένως όχι τόσο… αθώο). Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη.

Η «δημοκρατία» αποκαλύπτει σήμερα ότι το κορωνοπάρτι της ντροπής οργάνωσαν εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ που είναι επιφορτισμένοι με τη διενέργεια τεστ!

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει παραχωρηθεί στις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, δηλαδή τις κινητές μονάδες που διενεργούν ελέγχους rapid test σε διάφορες περιοχές. Την Τσικνοπέμπτη όμως και εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας οι υφιστάμενοι του κ. Αρκουμανέα το έριξαν στους χορούς και στα ψητά, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τη δύσκολη καθημερινότητα…

Οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη να καταγράφουν και να αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα της πανδημίας στη χώρα τα φόρτωσαν στον κόκκορα και το γλέντησαν με την ψυχή τους, εις υγείαν των κορόιδων (του ελληνικού λαού) που ήταν κλεισμένοι στο σπίτι τους και απαγορευόταν να γιορτάσουν ακόμα και με τους συγγενείς τους!

Πρόκειται για ακόμα μία περίπτωση που αποδεικνύει ότι ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ έχει χάσει κάθε έλεγχο στις υπηρεσίες του και δικαίως θεωρείται μοιραίος. Η «δημοκρατία» πολλάκις έχει αναδείξει τις εγκληματικές ευθύνες του συγκεκριμένου προσώπου, που αντί να απολογείται για μια σειρά από λάθη, έχει το θράσος να παριστάνει τον «ειδικό». Μάλιστα, στοχοποιεί δημοσιογράφους που του ασκούν κριτική απειλώντας τους με μηνύσεις και άλλες διώξεις προκειμένου να τον αφήσουν να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του.

Η σημερινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας», που είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ επιβεβαιωμένη, είναι η σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει. Αν ούτε τώρα δεν αποπέμψει τον κ. Αρκουμανέα ο πολιτικός του προϊστάμενος, ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας, θα είναι εξίσου υπεύθυνος.

Όμως ούτε το Μαξίμου μπορεί πλέον να σιωπά. Θα τολμήσει να διώξει τον κ. Αρκουμανέα και τους υπαλλήλους του ΕΟΔΥ που μετείχαν στο προκλητικό γλέντι; Αναμένουμε.

Νωρίτερα ο Νίκος Χαρδαλιάς που, όπως αποδεικνύεται, αδίκως στοχοποιήθηκε, είχε προβεί στην εξής ανάρτηση: «Η αλήθεια είναι μία! Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζομένους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη. Ενας χώρος της πρώην HELEXPO, που μας παραχωρήθηκε μόλις πριν από έναν μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικού κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια τη HELEXPO (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το υφυπουργείο μας».

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το θέμα

Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΔΥ έσπευσε να… προλάβει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, παραδεχόμενος ότι τέσσερις εργαζόμενοι στις ΚΟΜΥ εμφανίζονται στο κορωνοπάρτι και πως έχουν παυθεί από τα καθήκοντά τους.

Η ανακοίνωση:

Αναφορικά με περιστατικό συνωστισμού προσώπων σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου της HELEXPO στο Μαρούσι, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, γνωστοποιεί τα εξής:

• Ο συγκεκριμένος εξωτερικός χώρος δεν ανήκει στους παραχωρηθέντες στον Ε.Ο.Δ.Υ. χώρους του κτιρίου της HELEXPO.

• Κατά το χρονικό διάστημα πραγματοποίησης του περιστατικού συνωστισμού, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ που εργάζονται σε χώρους του κτιρίου της HELEXPO, είχαν ολοκληρώσει το συμβατικό τους ωράριο και αποχωρήσει από τους χώρους εργασίας τους.

• Από εικόνες που έχουν τεθεί υπόψιν της Διοίκησης του ΕΟΔΥ σε σχέση με το περιστατικό, προέκυψε ότι μεταξύ των προσώπων που απεικονίζονται σε αυτές, εμφανίζονται και τέσσερα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό των συμβασιούχων του Ε.Ο.Δ.Υ., και συγκεκριμένα 3 οδηγοί και μία επαγγελματίας υγείας που εργάζονται στις ΚΟΜΥ. Τα πρόσωπα αυτά έχουν ήδη παυθεί από κάθε συμβατική αρμοδιότητα και επιχειρησιακή τους υποχρέωση έναντι του Ε.Ο.Δ.Υ., ενώ εκκρεμούν σχετικώς, περαιτέρω νομικές ενέργειες εκ μέρους του Οργανισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This