Στροφή Γεωργιάδη: «Δεν θα ανοίξουμε – Αναβάλλεται το άνοιγμα της αγοράς»

Must Read

Ένα βήμα πίσω για το άνοιγμα των καταστημάτων στις 22 ή 29 Μαρτίου, έκανε σήμερα (10/3) ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Μέχρι χθες (9/3) υποστήριζε ότι είμαστε κοντά στο άνοιγμα του λιανεμπορίου -και μάλιστα μέσω sms και όχι με click away-, σήμερα (10/3) κάνει στροφή 120 μοιρών δηλώνοντας ότι «η αγορά δεν πρόκειται να ανοίξει όσο καλπάζει η πανδημία».

Το περίεργο είναι πως, ενώ χθες (9/3) διαρρέονταν πληροφορίες από νωρίς που έκαναν λόγο για κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων, ο υπουργός Ανάπτυξης δεν δίστασε να βγει και δημόσια να ανακοινώσει ότι «τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 22 ή τις 29 Μαρτίου».

Σήμερα (10/3), μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε πως «αν η πανδημία καλπάζει τότε το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται», ρίχνοντας την ευθύνη στις συγκεντρώσεις των τελευταίων ημερών για την επιδημιολογική πορεία που καταγράφει η Ελλάδα.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεν είναι μόνο ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης άλλαξε γνώμη σε λιγότερο από ένα 24ωρο, αλλά ότι χθες (9/3) είχε προβεί σε ανακοινώσεις συγκεκριμένων ενεργειών της κυβέρνησης, λέγοντας ότι το «λιανεμπόριο όχι μόνο θα ανοίξει, αλλά θα ανοίξει κανονικά και όχι με click away, αλλά με αποστολή sms που θα θέτει περιορισμό στον χρόνο που θα μπορεί κάποιος να κάνει τις αγορές του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This