Ακλόνητος στη θέση του ο Π. Αρκουμανέας, παρά τις αποκαλύψεις για «κορωνογλέντι» από υπαλλήλους του ΕΟΔΥ!

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ συνεχίζει απτόητος το «κρυφτούλι» και την τακτική... αφωνίας

Must Read

Τέσσερις ημέρες μετά τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για το «κορωνογλέντι» της ντροπής από υπαλλήλους του ΕΟΔΥ την Τσικνοπέμπτη, ο πρόεδρος του Οργανισμού, Παναγιώτης Αρκουμανέας, παραμένει ακλόνητος στη θέση του!

Η μόνη αντίδραση έως τώρα είναι μία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τιμωρία τεσσάρων εργαζόμενων, κι αυτή κατόπιν εορτής, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας. Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι αγνοούνται, όπως και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος συνεχίζει την τακτική αφωνίας, αποφεύγοντας να αναλάβει την ευθύνη για τις προκλητικές εικόνες. Μάλιστα, όλα αυτά εν μέσω lockdown και την ώρα που οι Έλληνες πολίτες φοβούνται να βγουν για μία απλή βόλτα, μην τυχόν και πληρώσουν το πρόστιμο των 300 ευρώ ή υποστούν αστυνομική βία, όπως οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης.

Και στενός συνεργάτης του στο γλέντι της ντροπής

Μπορεί ο κ. Αρκουμανέας να έχει επιλέξει τη μέθοδο του «κρυφτού», ωστόσο υπάρχουν πολιτικοί προϊστάμενοι οι οποίοι έχουν ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό που τους εξέλεξε. Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν ευθύνη απέναντι στους πολίτες να αποπέμψουν, έστω τώρα, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ. Άλλωστε, σύμφωνα με την «Καθημερινή», παρών στο γλέντι της ντροπής ήταν και ο στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Αρκουμανέα, ο υπεύθυνος των ΚΟΜΥ Αττικής!

Βέβαια, τη «νύφη» δεν την πλήρωσε αυτός που βρίσκεται στον κύκλο του προέδρου του ΕΟΔΥ, αλλά μόνον οι τέσσερις εργαζόμενοι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This