Δήμαρχος Ξάνθης: «Ο συνωστισμός στην πλατεία ήταν σύμπτωση, δεν ήταν οργανωμένο»

Must Read

Το δικό του σχόλιο έκανε αναφορικά με τις χθεσινές εικόνες συνωστισμού στην Ξάνθη, όταν καραναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους, ο Δήμαρχος της πόλης, Μανώλης Τσέπελης.

Ο δήμαρχος ανέφερε πως όλη την εβδομάδα υπήρχε εορταστικό κλίμα στην Ξάνθη, σε μια πόλη που φημίζεται άλλωστε για το καρναβάλι της και τόνισε ότι ο κόσμος μέσα στην εβδομάδα το διασκέδαζε ήρεμα. «Είχαμε μουσική στους δρόμους, γιατί πρέπει να αλλάξει και η ψυχολογία μας». Όπως είπε, χθες το βράδυ η νεολαία κατέβηκε στην πλατεία συμπρωματικά, αλλά αμέσως έγιναν από τα μικρόφωνα, οι απαραίτητες συστάσεις. «Κάναμε συστάσεις στο πλήθος, προκειμένου να σταματήσουν και ειρηνικά το πλήθος διαλύθηκε. Ήταν σύμπτωση, δεν ήταν οργανωμένο και τα παιδιά μας έφυγαν αμέσως», ξεκαθάρισε ο δήμαρχος.

Στην συνέχεια, έκανε λόγο για την πορεία της πανδημίας στην Ξάνθη, τονίζοντας ότι «δεν έχουμε κρούσματα», αναφέροντας, παράλληλα, ότι ήταν από τους πρώτους που πέρασαν την πανδημία. «Το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν όλοι πειθαρχημένοι από την αρχή, έχοντας το αίσθημα της ατομικής ευθύνης και ξεπεράσαμε αυτή την πανδημία από την αρχή, όλοι μαζί», συμπλήρωσε.

«Σήμερα θα είμαστε σε ετοιμότητα»

Τέλος, ο κ. Τσέπελης, σημείωσε ότι σήμερα ο Δήμος θα είναι σε ετοιμότητα. «Αν παρατηρηθούν τα ίδια φαινόμενα, η αστυνομία θα προτρέπει ευγενικά το πλήθος να διαλύεται» και κατέληξε ευχαριστώντας τους νέους ανθρώπους της πόλης που ακόμα και χθες, ήταν συνεργάσιμοι και διαλύθηκαν αμέσως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This