Τέλος η απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα – Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

Must Read

Με δήλωσή του ο Δημήτρης Κουφοντίνας προανήγγειλε τη λήξη της απεργίας πείνας, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα με την ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου της Λαμίας, που ανέφερε ότι ξεκίνησε η διαδικασία σίτισής του, μετά από δική του επιθυμία.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη στο νοσοκομείο της συζύγου του και του γιου του, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την πορεία της υγείας του. Ο καταδικασμένος για τρομοκρατία «Λουκάς» της 17Ν ευχαριστεί «όσους στάθηκαν αλληλέγγυοι και συμπαραστάθηκαν και δηλώνει ότι με την καρδιά και το μυαλό του είναι ανάμεσα στον κόσμος που κατεβαίνει στους δρόμους».

Ο πολυϊσοβίτης θα παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιο διάστημα, αφού η επανασίτιση θα γίνει σταδιακά και με βάση τα ιατρικά πρωτόκολλα, ώστε να αναλάβει δυνάμεις και να επανέλθει ο οργανισμός του.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Ο ασθενής κ. Δημήτριος Κουφοντίνας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας σε σοβαρή κατάσταση από τις 16/02/2021 συνεπεία επιπλοκών που οφείλονται σε παρατεταμένη απεργία πείνας (από 08/01/2021).

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ συνεχίζοντας την εντατική παρακολούθηση και φροντίδα, πάντα στο πλαίσιο της ιατρικής δεοντολογίας και του σεβασμού των πεποιθήσεων και της βούλησης του ασθενούς, προχώρησε από σήμερα 14/03/2021 κατόπιν επιθυμίας του, στην σταδιακή έναρξη σίτισης και θρεπτικής υποστήριξης του ασθενούς, με στόχο την αναστροφή κατά το δυνατό εγκατεστημένων διαταραχών και αποτροπή περαιτέρω βλαβών στην υγεία του. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς παραμένει σοβαρή» ανακοίνωσε o διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Ανδρέας Κολοκυθάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This