Αίθριος καιρός το πρωί – Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι

Ο καιρός σήμερα, θα μας δείξει δύο πρόσωπα!

Must Read

Αίθριος φαίνεται πώς θα είναι ο καιρός τις πρωινές ώρες, ωστόσο το σκηνικό θα αλλάξει και από το μεσημέρι αναμένονται βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, τοπικές βροχές προβλέπονται τις πρωινές ώρες μόνο στο ανατολικό Αιγαίο, αλλά από το μεσημέρι στα δυτικά, βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια και τα δυτικά αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ: 

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και από νωρίς το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ το βράδυ είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 5, στο Ιόνιο τοπικά 6 και τη νύχτα στα νότια έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 και στα βόρεια έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις, προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση και το βράδυ στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Προς το βράδυ θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 3 με 5 και στα βόρεια έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This