Παρασκευή 30/7/2021

Εμβολιασμοί: Πότε ανοίγουν οι πλατφόρμες για 65-69 και 70-74 – Όλες οι ημερομηνίες

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί με την κυβέρνηση να προγραμματίζει τις πλατφόρμες των ραντεβού για τις ηλικιακές ομάδες των 70-74 και των 65-69 ετών.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε ότι την επόμενη Παρασκευή, 26 Μαρτίου, αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για  όσα άτομα ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 70 – 74 ετών. Οι συγκεκριμένοι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν μετά από 3 ημέρες, δηλαδή την Δευτέρα 29 Μαρτίου».

«Επόμενη ηλικιακή ομάδα είναι εκείνη των ατόμων 65-69 ετών, για την οποία η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 2 Απριλίου και οι εμβολιασμοί θα αρχίσουν από την επόμενη Δευτέρα, 5 Απριλίου», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Γεωργαντάς: «Μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχουν γίνει 3 εκατ. εμβολιασμοί»

«Θα έχουν καλυφθεί, το αργότερο έως τα μέσα Μαΐου, όλοι όσοι είναι άνω των 60 ετών ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες» ανέφερε ο κ. Γεωργαντάς. Μάλιστα, τόνισε ότι «ξεκίνησαν και οι εμβολιασμοί των καθηγητών και των μαθητών άνω των 16 ετών στα Ειδικά Σχολεία. Όσοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα και να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ