Αδέλφια τα θύματα της ναυτικής τραγωδίας στο Πόρτο Χέλι

Must Read

Δύο σκάφη συγκρούστηκαν στη θέση Κοιλάδα, ανάμεσα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι με αποτέλεσμα να έχουμε δύο νεκρούς και μια γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τα τρία άτομα που επέβαιναν στο βαρκάκι ήταν αδέρφια και μάλιστα ο ένας νεκρός με τη γυναίκα που χαροπαλεύει είναι δίδυμοι.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και από εκεί στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Οι δύο νεκροί και η τραυματίας είναι Ελληνες κάτοικοι της περιοχής του Κρανιδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τουρίστες που επέβαιναν στο φουσκωτό ήταν έντεκα και αυτή την ώρα κρατούνται οι δέκα στο Λιμεναρχείο, καθώς ο εντέκατος, φερόμενος ως χειριστής του φουσκωτού αναζητείται, αφού διέφυγε μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι αλλοδαποί τουρίστες διέμεναν σε βίλα στο Πόρτο Χέλι και το βράδυ της Παρασκευής είχαν βγει για φαγητό στις Σπέτσες, όπου και φέρεται ότι κατανάλωσαν δύο μπουκάλια κρασί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, το ένα φουσκωτό σκάφος, έπεσε πάνω σε ένα ξύλινο βαρκάκι με τρεις Έλληνες επιβαίνοντες εκ των οποίων προέρχονται και τα δυο θύματα, άνδρες κάτοικοι Κρανιδίου. Το ξύλινο σκάφος βυθίστηκε αμέσως. Ένας ακόμα τραυματίας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο κοντινό νοσοκομείο.

Οι Γάλλοι υπήκοοι που επέβαιναν στο ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος υποβλήθηκαν σε μία πρώτη αλκομέτρηση ενώ θα γίνει και επιπλέον εξέταση στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να μεταφερθούν για προληπτικούς λόγους.

Το Λιμενικό για το δυστύχημα

Δήλωση για το δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο σκαφών έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού, Χριστίνα Καρλάση.

«Υπήρξε σύγκρουση ενός φουσκωτού 10 μ. περίπου με 10 Γάλλους  επιβαίνοντες, με ξύλινο σκάφος 5 μέτρων όπου επέβαιναν 3 άτομα, Έλληνες και οι 3, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Δυστυχώς ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο ανδρών, η γυναίκα έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και την έχει παραλάβει το ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Στο σημείο σπεύδουν πλωτά του λιμενικού, ιδιωτικά θαλάσσια ταξί και θα μεταβεί μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών. Δυστυχώς ακόμη είναι πολύ νωρίς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα αίτια του δυστυχήματος», είπε η κ. Καρλάση μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This