Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με αγνοούμενο ψαρά! Σε εξέλιξη επιχείρηση του λιμενικού

Must Read

Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό ενός 65χρονου επαγγελματία ψαρά, που είχε βγει το απόγευμα με το αλιευτικό του σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Πάλιουρα στην Επανομή και μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Κατερίνης και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Νέας Μηχανιώνας Θερμαϊκού Κόλπου, με τη συμμετοχή τριών περιπολικών σκαφών λιμενικού και επτά αλιευτικών σκαφών καθώς και περιπολικών οχημάτων του λιμενικού από ξηράς.

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε το σκάφος του 65χρονου να πλέει ακυβέρνητο στην Πάλιουρα της Επανομής και ρυμουλκήθηκε από αλιευτικό στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου συνεχίζονται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This