Συνελήφθη υπάλληλος ιδρύματος ΑμεΑ για ασέλγεια σε 32χρονη με νοητική υστέρηση (video)

Τον έπιασε επ' αυτοφώρω συνάδελφός του, που έκανε και την καταγγελία

Must Read

Με κατηγορίες κακουργηματικής πράξης συνελήφθη ένας 51χρονος εργαζόμενος του Παραρτήματος ΑμεΑ Εύβοιας που βρίσκεται στο Βαθύ Αυλίδας έξω από τη Χαλκίδα, καθώς, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ασέλγησε σε 32χρονη φιλοξενούμενη του ιδρύματος με ήπια νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με το LamiaReport, την καταγγελία έκανε 47χρονη υπάλληλος (στην προϊσταμένη της κι εκείνη με τη σειρά της ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας) που φέρεται να έπιασε επ’ αυτοφώρω τον 51χρονο φύλακα σε ερωτική πράξη με την 32χρονη. Μάλιστα, όπως περιέγραψε, ο άνδρας όχι μόνο δεν έφυγε μόλις η 32χρονη απομακρύνθηκε τρομαγμένη, αλλά συνέχισε μόνος του να αυνανίζεται μέχρι να τελειώσει.

Οι επικεφαλής του ΔΣ του Ιδρύματος κατήγγειλαν το περιστατικό στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας με αποτέλεσμα ο 51χρονος να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου, για κακουργηματική πράξη κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση προσώπου σε γενετήσια πράξη.

Η υπόθεση του φύλακα παραπέμφθηκε επίσης στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Εργασίας και του επιβλήθηκε αναστολή άσκησης των καθηκόντων του μέχρι νεοτέρας, ενώ θα του καταβάλλεται το ήμισυ των αποδοχών του.

Ο Πρόεδρος του ΚΚΠΠΣΕ Δημήτρης Δρακάκης μίλησε στο LamiaReport, δίνοντας όλα τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This