Προχωράει η επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου που δεν θα γινόταν – Στη Διαύγεια τα μισθωτήρια (video)

«Η Ορεστιάδα εάλω», είπε ο δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας, Κώστας Ασμανίδης

Must Read

Τα μισθωτήρια με τους τέσσερις ιδιοκτήτες χωραφιών που νοικιάζουν για δέκα χρόνια (5+5) τις εκτάσεις τους (33,718 στρέμματα συνολικά αντί 1.000 ευρώ το στρέμμα) στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, δημοσιεύθηκαν στη Διαύγεια, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι δεν θα γίνει επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο.

Σε ότι αφορά τους ιδιοκτήτες (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) των εκτάσεων, πρόκειται για έναν κάτοικο Ριζίων, δύο κατοίκους Κεράμου και μία κάτοικο Αλεξανδρούπολης.

Στα μισθωτήρια αναγράφεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για «επέκταση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ήδη υφιστάμενου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης» και όχι του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

«Η διάρκεια της ανωτέρω μίσθωσης άρχεται από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης μισθώσεως έως την 31-12-2025. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς παράτασης της μίσθωσης, με την έγγραφη ενημέρωση των εκμισθωτών πριν την λήξη της, για πέντε (5) επιπλέον έτη, με το ίδιο μίσθωμα και τους ίδιους όρους», αναφέρεται ακόμα στα μισθωτήρια.

«Η Ορεστιάδα εάλω», είπε ο δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας, Κώστας Ασμανίδης μιλώντας για το θέμα στο ENA Channel.

Ο κ. Ασμανίδης πρόσθεσε ακόμα ότι ο δήμαρχος της περιοχής κ. Μαυρίδης μετέβη στην Αθήνα χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το περιεχόμενο των συναντήσεών του (με Μηταράκη και Χρυσοχοΐδη είπε ότι συναντήθηκε) όταν επέστρεψε στην περιοχή, παρά μόνο απείλησε με μηνύσεις όσους του ασκούν κριτική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This